Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Oyuncu ve Psikolog Parla Şenol ve Psikolog ve Eğitmen Kutay Ürkmen ilişkilerde sık yapılan hatalar neler, aileler evlilikleri nasıl etkiliyor sorularını yanıtlarken, Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Sadi Sızmaz zepto teknolojisini anlatıyor. Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel milföyden kolay simit ve fırın poşetinde bal kabağı tatlısı tarifleriyle konuk oluyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          10:30

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        • Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Ezgi Özanlar ile baklalı yaprak dolması, bezelye çorbası, zeytinyağlı kış sebzeleri ve pekmezli elma tatlısı yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        • Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 2 yıllık evli, 28 yaşında, ev hanımı Hatice Gelin'in evine konuk olunuyor. Hatice Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        • Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Kerem Bıkmaz geçmeyen ağrıların çözümü nedir, his kaybı neden olur, kaslarda oluşan güçsüzlüğün sebebi nedir sorularını yanıtlarken, Kök Hücre ve Eklem Tedavisi Uzmanı Dr. Yüksel Büküoğlu kök hücreyle ilgili bilinmeyenleri anlatıyor.

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Çarşı Pazar 'Türk Filmi'
          20:00

          Çarşı Pazar 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Muharrem Gülmez'in üstlendiği oyuncu kadrosunda Erdem Yener, Ayhan Taş, Elif Nur Kerkük, İlker Aksum ve Emin Olcay gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Çarşı Pazar", Salı akşamı Show TV'de! Kahraman, geçimini aile büyüklerinden kalan hamamda kese yaparak kazanmaya çalışmaktadır. Oldukça iyi yürekli bir tellak olarak tanınan Kahraman'ın işleri Tuncay yüzünden tehlikeye girer. Varlıklı bir müteahhit olan Tuncay, İstanbul'dan gelmiştir ve Kahraman'ın ekmek kapısı olan hamamı, içinde bulunduğu çarşıyla birlikte yıkmak ister. Amacı yıkılan yere alışveriş merkezi yapmaktır. Esnaftan hiç anlaşamadığı Cemil bunu Kahraman'ın işini bozmak için fırsat bilir ve Tuncay'la işbirliği yapmaya karar verir. Cemil, esnafı da ikna ederek alışveriş merkezi için destek toplamaya çalışır. Kahraman, Tuncay'a inanmamakta ısrarlıyken, diğer yandan da başı babasından kalan borçlarla büyük derttedir. Borcunu ödemek için tek yol, hamama daha fazla müşteri çekmektir. Eğer yeterli parayı toplayamazsa hamam elinden gidecektir. Parayı bulmak için elinden geleni yapan Kahraman, bu sırada Bahar adında bir tarih öğretmeniyle tesadüf eseri tanışır ve birlikte hamamı kurtarmak için kolları sıvarlar.

        • G.O.R.A. 'Türk Filmi'
          22:00

          G.O.R.A. 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak'ın yaptığı, Cem Yılmaz, Şafak Sezer, Özkan Uğur, Engin Günaydın, Özge Özberk ve Ozan Güven gibi usta oyuncuların yer aldığı "G.O.R.A" Salı akşamı Show TV'de!Anadolu'nun turistik kentlerinden birinde tüccarlık yapan Arif uzaylılar tarafından kaçırılarak G.O.R.A adlı gezegene götürülür. Arif, gezegenden kaçmak için uğraşır. Bunun için de uzaylı Komutan Logar'a karşı mücadele vermesi gerekir.

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          00:30

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Gülperi  'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        • Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)