Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Turabi Çamkıran kimdir, kaç yaşında? Survivor Ünlüler Turabi kimdir?

        Survivor yarışması boyuncaunutulmaz hırsıyla ve mücadelesi ile Survivor yarışmasında şampiyon olmayı başaran yarışmacılar arasında yer alan Turabi Çamkıran'ın hayat hikayesi izleyiciler tarafından merak ediliyor.Turabi hakkında bilgi sahibi olmak isteyen izleyiciler internet üzerinden "Turabi Çamkıran kimdir?" aramasını yapıyor.PekiTurabi Çamkıran kimdir, kaç yaşında? Survivor Ünlüler Turabi kimdir? İşte Turabi Çamkıran'ın merak edilen hayat hikayesi...

        TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

        Survivor Turabi Çamkıran, 1986 Mersin’de dünyaya geldi. Survivor Turabi Çamkıran’ın hayatının en önemli parçasını bir çeşit savunma sporu olan Muay Thai oluşturuyor.

        REKLAM

        Türkiye’de yenildiği bir maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland’a giden ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüşen Turabi Çamkıran, gelirini de bu sporda elde ediyor.

        Survivor Turabi Çamkıran ismini ilk olarak ‘Benimle Dans Eder misin?’ yarışmasında duyduk. Survivor Turabi, daha sonrada Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmıştı. Daha sonra Survivor 2014'e katılan Turabi Çamkıran mücadeleyi şampiyonlukla bitirdi.Survivor All Star'a da katılan Turabi Çamkıran zorlu mücadelede yeniden şampiyon olarak şampiyonluğunu taçlandırdı.

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa