Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada 7'si seyyar 441 sandıkta toplam 64 bin 290 seçmenin sandıkta oy kullanacağı ve 4 bin 226 güvenlik personelinin görev alacağı bildirildi.

        Valilikten yapılan açıklamada;"24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve Milletvekili Genel Seçiminin ilimizde huzur ve güven içerisinde geçmesini sağlamak amacıyla gerek emniyet gerekse jandarma bölgesinde her türlü güvenlik tedbiri alınmıştır.İl genelinde 64 bin 290 seçmen, 7’si seyyar 441 sandıkta oy kullanacaktır. Seçim günü bin 655 emniyet personeli ve 2 bin 571 Jandarma personeli olmak üzere toplamda 4 bin 226 personelimiz sandık ve seçim güvenliğinin temini için görev yapacaktır. Seçimin huzur ve güven ortamında gerçekleştirilmesi için tüm kamu kurumlarının da kendi görev sahalarıyla alakalı iş ve işlemlerle ilgili her türlü tedbirleri almaları için gerekli talimatlandırmalar yapılmıştır.

        Valiliğimiz bünyesinde oluşturulan Seçim Koordinasyon Merkezinde 24 saat esasına göre çalışmalar yürütülecek olup, il genelinde meydana gelebilecek olumsuz durumların önüne geçebilmek ve gerekli müdahaleleri yapabilmek için çalışıyor olacaktır"denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tunceli İlçeleri
        Tüm Tunceli Haberleri
         Tunceli

        Tunceli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa