Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TUNCELİ (AA) - Tunceli'de Munzur Çayı'nda gerçekleştirilecek Türkiye Rafting Şampiyonası 2. ayak yarışları öncesi kente gelen takımlar, hazırlıklarına devam ediyor.

        Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu tarafından düzenlenen, Tunceli Valiliği ve Tunceli Belediyesi tarafından desteklenen organizasyona Hakkari Cilo'dan 12, Van Çatak Belediyesi ve Dalaman Belediyesinden 6'şar, Tunceli'den 5, Ardeşen Belediyesinden 4, Çaykur Spor Kulübü ve Kayseri Yahyalı Belediyesinden 3'er, İstanbul, Artvin Yusufeli ve Düzce Cumayeri'nden 2'şer, Rizespor Kulübü, Erzurum ve Elazığ Palu'dan da 1'er takımdan toplam 300'ün üzerinde sporcunun katılması bekleniyor.

        Şampiyonaya katılacak takımların büyük bir bölümü kente gelirken, bazı ekipler de akşam saatlerinde şehirde olacak.

        27 Mayıs Pazar gününe kadar sürecek organizasyonda yarışacak takımlar, kısa bir dinlenmenin ardından Munzur Çayı'nda belirlenen parkurda antrenmanlara başladı.

        50 rafting hakemi ve 60 kişilik saha ekibinin görev alacağı şampiyonada yarın düzenlenecek ilk yarışların ardından akşam da açılış programı yapılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tunceli İlçeleri
        Tüm Tunceli Haberleri
         Tunceli

        Tunceli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa