Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Transfer haberleri - Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş güncel transfer haberleri - Futbol Haberleri
        • 1

          HAKAN ÇALHANOĞLU

          Hakan Çalhanoğlu transferini bizzat ikili ilişkilerini kullanarak bitirmeyi düşünen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, genç oyuncuyla ilk teması kurdu. Sarı-kırmızılılar, Milan’ın 10 numarasını ilk etapta kiralayıp sezon sonundaki duruma göre bonservisini almayı planlıyor. (Fanatik)

        • 2

          CRISCITO

          Sol bek arayışlarını sürdüren ve Luke Shaw, Baba Rahman, Kenedy için zemin yoklayan Fenerbahçe, 2011-2012’den bu yana Zenit forması giyen İtalyan Domenico Criscito’yu listeye aldı. (Sabah)

        • 3

          MARTINEZ

          Beşiktaş'ta Cenk Tosun’un devre arasında ayrılması ihtimalinin ortaya çıkması sonrasında milli futbolcunun yeri için Guangzhou Evergrande’te forma giyen Jackson Martinez de adaylar arasında. (Fanatik)

        • 4

          SNEIJDER

          Wesley Sneijder'in menajeri Albers; "Sneijder, Galatasaray'da çok mutluydu. Orada büyük başarılar elde etti ve istemeyerek ayrıldı. Galatasaray'ı uzaktan da olsa takip ediyor. Terim'in dönmesinden o da mutlu oldu. Sneijder'le Galatasaray'a dönme konusunu hiç konuşmadık. Zaten Türkiye'den bu konuyla ilgili kimse bize ulaşmadı" açıklamasını yaptı. (Fanatik)

        • 5

          MOUTINHO

          Merkez orta saha arayışında olan Fenerbahçe, Monaco ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Joao Moutinho ile ilgileniyor. (Fotomaç)

        • 6

          TALISCA

          Beşiktaş'ta transferiyle ilgili konuşan Talisca, "Şu anda Beşiktaş'ta oynuyorum. Burada mutluyum. Transfer işleriyle menajerim ilgileniyor." ifadelerini kullandı. (Record)

        • 7

          ASAMOAH

          Sol bek Kwadwo Asamoah'a maliyeti nedeniyle olumsuz rapor veren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in istediği Brezilya'nın Atletico Paranaense takımında forma giyen Sidcley için düğmeye basan sarı- kırmızılılar, bu oyuncuyla ilgili temaslara geçti. (Fotomaç)

        • 8

          KJAER

          Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, hakkında Sevilla'dan ayrılabileceğine yönelik haberler çıkan Simon Kjaer'le bir görüşme yaptı ve "Eğer İspanya'da mutsuzsan, kapımız sana her zaman açık" diyerek davette bulundu. (Fotomaç)

        • 9

          FELLAINI

          Beşiktaş yönetimi, Çin kulüplerine kaptırmak istemediği Marouane Fellaini için başlatılan temasları 2018 yılının ilk günlerinde yoğunlaştıracak. (Milliyet)

        • 10

          CENGİZ ÜNDER

          Galatasaray, Cengiz Ünder'i kadrosuna katmak için Roma'ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunacak. Teknik direktörlüğe Fatih Terim'in gelmesiyle birlikte kulübede oturmaktan mutsuz olan Cengiz Ünder de sarı-kırmızılılara sıcak bakıyor. (AMK)

        • 11

          VICENT JANSSEN

          Fenerbahçe, İngiltere'den gelen bir haberle sarsıldı. Tottenham, Hollandalı oyuncusu Janssen'i ara transfer döneminde geri istedi. (Fanatik)

        • 12

          DONK VE LATOVLEVICI

          Galatasaray’da devre arasında yolların ayrılacağı isimler yavaş yavaş belli oluyor. Fatih Terim'in yönetime verdiği isimler arasında Ryan Donk ve Latovlevici var. (Fanatik)

        • 13

          VAN PERSIE

          Robin van Persie için daha önce nabız yoklayan ABD ekibi LA Galaxy, Fenerbahçe yönetimiyle masaya oturdu. Tarafların üzerinde anlaşmaya vardığı Hollandalı yıldız, bir aksilik çıkmazsa Ocak’ta yolcu. (Hürriyet)

        • 14

          ETO'O

          Devre arasında golcü transferi isteyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Robin Van Persie ve Fernandao ile yolları ayırın talimatı verirken, yönetim rotayı yeniden Samuel Eto'o'ya çevirdi. (Fanatik)

        • 15

          BAJIC

          Fenerbahçe Aykut Kocaman’ın istemesi halinde Udinese'nin golcüsü Rijad Bajic'i kiralamak için harekete geçecek. (Fanatik)

        • 16

          KAAN AYHAN

          Galatasaray'da Fatih Terim, Milli Takım forması giydirmek için uzun uğraşlar verdiği sağ bek Kaan Ayhan'la iletişime geçti. (Fanatik)

        • 17

          CENK TOSUN

          Beşiktaş ile bonservis bedeli pazarlığına devam eden Everton, transferi 20 milyon Euro seviyesinde tamamlamayı planlıyor. İngiliz ekibi, Beşiktaş ile anlaşma sağlamasının ardından Cenk ile masaya oturacak. 26 yaşındaki oyuncuya 4 yıllık sözleşme teklif etmeye hazırlanan Everton, Cenk’e yıllık 4 milyon Euro ücret önerecek. (NTV Spor)

        • 18

          LASSANA DIARRA

          Göztepe maçında Fernando'nun yaşadığı şok sakatlığın ardından menajerler ön libero transferi için Galatasaray'ın kapısını çalmaya başladı. Önerilen isimler arasında Lassana Diarra'nın da olduğu öğrenildi. Şu anda boşta olan Fransız yıldız için kararı Fatih Terim verecek. (Fotomaç)

        • 19

          DENAYER

          Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Jason Denayer için devre arasında ya da sezon sonunda yeni bir girişim yapılmamasını istedi. Göztepe maçında sık sık uyarı alan Denayer, gösterdiği performansla hocanın dikkatini çekemezken, oyuncunun tekrar İngiltere'ye döneceği ifade edildi. (Fotomaç)

        • 20

          ARDA TURAN

          Çok sürpriz bir şekilde Beşiktaş'ın transfer gündemine giren Arda Turan'ın sezonun ikinci yarısında hangi takımın formasını giyeceği merak konusu. İngiliz basını, milli futbolcunun Premier Lig ekibi Arsenal ile anlaşmaya yakın olduğunu öne sürdü. (Takvim)

        • 21

          TRABZON'DA 3 İSİM GÜNDEMDE

          Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, forvet mevki için Mısır’ın Enppi takımında oynayan 21 yaşındaki forvet Mohsen için olumlu rapor verdi. Sol bek Mas’ın yerine Antalya’dan eski öğrencisi Sakıb Aytaç’ı düşünen tecrübeli çalıştırıcı, savunmaya da Panathinaikos’lu Rodrigo Moledo ya da Marsilya’da forma giyen Doria’nın alınmasını istiyor. (Habertürk)

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa