Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Transfer haberleri (19 Aralık 2017) - Trabzonspor Haberleri
        • 1

          FİKRET ORMAN, ARDA TURAN'LA GÖRÜŞTÜ!
          Kış transfer döneminde Barcelona'dan ayrılacak olan Arda Turan için Beşiktaş da devreye girdi ve oyuncuya teklifini iletti. Talisca'nın ayrılma ihtimaline karşın o bölgeye transfer yapmak isteyen Beşiktaş, Arda Turan'dan 'evet' yanıtını aldı.

        • 2

          CNN'in haberine göre Siyah-beyazlı camiada, Arda Turan’ın sezon sonuna kadar kiralanacağı iddiaları artmaya devam etti. Tecrübeli oyuncunun ailesinin de Galatasaray’a olan kırgınlıkları sebebiyle bu transfere olumlu yaklaştığı iddia ediliyor.

        • 3

          Arda Turan'ın astronomik maaşının da ilk 6 ay için Barcelona tarafından karşılanması planlanıyor. Beşiktaş, yıldız isimden Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de büyük katkı alacağını düşünüyor. Şenol Güneş'in de kadrosuna görmek istediği Arda Turan, Şenol Güneş'le çalışmak istediğini ifade ediyor.

        • 4

          Beşiktaşlı eski oyuncu ve yorumcu Sinan Engin, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Arda Turan'la Londra'da görüştüğünü söyledi. Engin, 'Ben Arda Turan'ın Türkiye'ye gelmesini istemiyorum. Arda Turan bütün Beşiktaş bestesini bilir. Yakın arkadaşı Serdar Özkan'la söylerlerdi' diye konuştu.

        • 5

          BEŞİKTAŞ, VIDA'NIN MENAJERİYLE TEMASTA!
          Domagoj Vida transferiyle ilgili son günlerde çıkan haberler nedeniyle Beşiktaş yönetimi harekete geçti. Vida'nın Dinamo Kiev başkanı Surkis ile konuşup anlaştığı ve kulübünde kalmak istediğine dair çıkan söylentiler, Beşiktaşlı yöneticileri huzursuz etti ve siyah beyazlı yöneticiler, Vida cephesiyle görüşme kararı aldı.

        • 6

          Hırvat stoperin menajerleriyle temasa geçen Beşiktaşlı yöneticiler, bu yaşanan durumu ve çıkan söylentileri Vida cephesine sordu. Bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Vida'nın menajeri, transfer konusunda Beşiktaş'a garanti verdi.

        • 7

          Vorskla Poltava maçında taraftarlara ve takım arkadaşlarına veda eden Domagoj Vida, son kez Dinamo Kiev formasını giymişti. Hırvat stoperin sözleşmesi 31 Aralık 2017'de sona erecek ve Vida, Beşiktaş'ın Antalya kampına katılacak.

        • 8

          Öte yandan Beşiktaş yöneticisi Ahmet Nur Çebi, Vida konusunda yaptığı açıklamada, "Vida çok büyük bir futbolcu, büyük futbolcuların transferi de hemen olmaz. Vida'nın büyük futbolcu olmasından kaynaklanan bir durum söz konusu. Islak imza atılana kadar geldiğini kabul edemeyiz. bir transfer ancak imza atılınca gerçekleşmiş olur" diye konuştu.

        • 9

          MKHITARYAN, INTER'E GİDECEK
          Talisca'ya alternatif olarak düşündükleri Mkhitaryan için teklif götürmeye hazırlanan Beşiktaş'a bu transferde İtalyan devi Inter rakip oldu.

        • 10

          Anderson Talisca’nın sezon sonunda ayrılması ihtimalini göz önünde bulundurarak orta saha oyuncusu transferi için çalışmalara başlayan Beşiktaş, Manchester United’ın yıldızı Henrikh Mkhitaryan’ı listesine eklemişti.

        • 11

          Fanatik'in haberine göre; 28 yaşındaki futbolcu için nabız yoklamaya hazırlanan siyah-beyazlılar, İtalya’dan gelen haberle sarsıldı. Mkhitaryan için harekete geçen Serie A ekibi Inter, oyuncuyla anlaşma aşamasına geldi.

        • 12

          ŞİMDİ DE CRYSTAL PALACE, CENK'İ İSTİYOR!
          Yükselen performansıyla Avrupa devlerinin liste başı olan Cenk Tosun, birçok kulübün takibi altında ancak bir ekip var ki Beşiktaşlı yıldızın peşini bırakmıyor. Sabah Gazetesi'nin haberine göre uzun süredir golcü futbolcuyu almak için uğraşan Crystal Palace, bu kez teklifini 20 milyon Euro'ya çıkararak siyah-beyazlıların kapısını çaldı.

        • 13

          Başkan Fikret Orman'ın her fırsatta devre arasında satmayacaklarını açıkladığı Cenk Tosun için tüm şartları zorlayan Crystal Palace, resmi teklifini yazılı olarak Beşiktaş'a iletti. Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'deki hedefleri için Cenk'i tutmak isteyen Beşiktaş'ın, bonservis için önerilen bu rakam karşısında ne cevap vereceği henüz netleşmedi.

        • 14

          ''CENK İÇİN 20 MİLYON EURO ÇOK AZ''
          Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, TRT Spor'da yayınlanan Basın Tribünü programında hem Cenk Tosun hem de gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

        • 15

          Çebi yaptığı açıklamada, ''Cenk'in gideceğinden emin değiliz. Cenk'in kalmasını istiyoruz. 20 milyon Euro Cenk Tosun için çok az bir rakam. Vida çok büyük futbolcu, büyük futbolcuların transferi hemen olmaz.'' dedi.

        • 16

          METİN TEKİN: ''EĞER CENK'İ 20 MİLYON EURO'YA SATIP...''
          ''Sportif açıdan bakacak olursak, Cenk 50 milyon Euro'ya da satılmasın ama işin mali boyutundan bakarsak durum değişir. Beşiktaş yönetimi burada sportif getiriyi iyi hesaplamalı. Eğer Cenk'i 20'ye satıp, onun gibi bir golcüyü 7-8 milyon Euro'ya bulabiliyorsanız tabii ki satın. Ama aynı parayı başka bir golcüye verecekseniz bu satışın bir anlamı olmaz. Bu konuda Şenol Güneş'in tavrı da etkili olacaktır.''

        • 17

          FENERBAHÇE İSTEDİ, GALATASARAY ALIYOR!
          Devre arasında sol bek transferi yapmak isteyen Galatasaray için Fenerbahçe'nin de istediği Manchesterlı yıldız Luke Shaw ismi gündeme geldi.

        • 18

          Portekiz'de yayın yapan Record Gazetesi, Manchester United'ın, Juventus'un sol beki Alex Sandro'yu astronomik bir bedelle kadrosuna katacağını ve bu sezon sadece 8 kez forma şansı bulabilen Luke Shaw'ı G.Saray'a gönderebileceğini duyurdu.

        • 19

          Daily Mirror ise 'Manchester United, ocak ayında Juventus'a, Brezilyalı sol bek için 60 milyon poundluk bir teklif sunacak' iddiasında bulundu. Luke Shaw'la Fenerbahçe de ilgileniyor.

        • 20

          TRABZONSPOR'UN TRANSFER LİSTESİ!
          Trabzonspor’a son dönemlerin en iyi lig performansını yaşatan, ve 5 maçlık bir seri yakalatıp takımı tekrar şampiyonluk potasına sokan teknik direktör Rıza Çalımbay, transfer ile ilgili sorulara, “Eğer kulübün bir sıkıntısı yoksa isterim” yanıtını vermişti.

        • 21

          TRABZONSPOR'SUZ YARIŞ OLMAZ!
          Trabzonspor yönetimi ise uzun zamandır yaşanacak süreci beklemeye koyulmuştu. Bunun sebebi, Bordo-Mavililer’in ligin ilk yarısını iddialı bir noktada bitirip bitiremeyeceğiydi. Yakalanan müthiş seriyle beraber Trabzonspor kaybettiği puanların önemli bir bölümünü geri kazandı ve rakiplerine, “Bensiz yarış olmaz” mesajını verdi.

        • 22

          Bu form durumu ve şampiyonluk potasında takımın oluşu, doğal olarak Başkan Muharrem Usta ve yönetimini de harekete geçirdi. Trabzonspor’un yöneticileri, artık dört gözle Ocak transferine döneminde odaklanmış durumda. Trabzonspor'un listesinin başında uzun zamandır olduğu gibi yine stoper takviyesi var. Gündemdeki isimler arasında teknik direktör Rıza Çalımbay’ın bizzat kurmaylarına izletip olumlu rapor aldığı oyuncular var. İşte Trabzonspor'un transfer listesi!

        • 23

          MICHAL PAZDAN
          D.Tarihi: 21 Eylül 1987
          D.Yeri: Krakow
          Ülkesi: Polonya
          Kulübü: Legia Varşova
          Pozisyon: Defans
          Sözleşmesi: 30.06.2019
          Boy: 1.81
          Ayak: Sağ-Sol
          Oynadığı Takımlar: Hutnik Krakow, Gornik Zabrze, Bialystok, Legia Varşova
          Milli takım: Polonya (30 maç)

        • 24

          LUKAS STETINA
          D.Tarihi: 28 Temmuz 1991
          D.Yeri: Nitra
          Ülkesi: Slovakya
          Kulübü: Slavia Prag
          Pozisyon: Defans
          Sözleşmesi: 30.06.2020
          Boy: 1.85
          Ayak: Sağ
          Oynadığı Takımlar: Nitra, Tatran Presov, Dukla, Prag, Metalist Kharkiv, Sparta Prag
          Milli takım: Slovakya (1 maç)

        • 25

          GABRIEL PALETTA
          D.Tarihi: 15 Şubat 1986
          D.Yeri: Longchamps
          Ülkesi: İtalya
          Kulübü: Milan
          Pozisyon: Defans
          Sözleşmesi: 30.06.2018
          Boy: 1.90
          Ayak: Sağ
          Oynadığı Takımlar:CA Banfield, Liverpool, Boca Juniors, Parma, Atalanta, Milan
          Milli takım: İtalya (3 maç)

        • 26

          VLAD CHIRICHES
          D.Tarihi: 14 Kasım 1989
          D.Yeri: Bacau
          Ülkesi: Romanya
          Kulübü: Napoli
          Pozisyon: Defans
          Sözleşmesi: 30.06.2020
          Boy: 1.84
          Ayak: Sağ
          Oynadığı Takımlar: Curtea de Arges, Pandurii, Steaua Bükreş, Tottenham, Napoli
          Milli takım: Romanya (51 maç)

        • 27

          RIAD BAJIC
          D.Tarihi: 6 Mayıs 1994
          D.Yeri: Sarajevo
          Ülkesi: Bosna Hersek
          Kulübü: Udinese
          Pozisyon: Forvet
          Sözleşmesi: 30.06.2020
          Boy: 1.89
          Ayak: Sol
          Oynadığı Takımlar: Zeljeznicar, Konyaspor, Udinese
          Milli takım: Bosna Hersek (3 maç)

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa