Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Trafik kazası geçirdi, 5 yıl boyunca burnu aktı! Sebebini duyunca şoke oldu...

        ABD'nin Nebraska eyaletinde yaşayan Kendra Jackson, yıllar önce geçirdiği trafik kazasından sonra öyle bir sorunla karşı karşıya kaldı ki...

        Yıllarca burnu akan Jackson, sorununun çözülmesi için hastane hastane gezdi ancak yıllarca problemi devam etti. Ancak yıllar sonra doktorlar, Kendra Jackson'ın burnundan akan şeyin beyin sıvısı olduğunutespit etti.

        2013'te geçirdiği trafik kazasından sonra hiç durmadan burnu akan Kendra Jackson'ın hayatı adeta kabusa döndü. Burun akıntısını şelaleye benzetenJackson,"Uyku dahi uyuyamıyordum, adeta bir zombi olmuştum"açıklamasında bulundu.

        Doktorların kendisine devamlı nezle, soğuk algınlığı ve alerjik reaksiyonlar sebebiyle burnunun aktığını söylediğini ifade eden Jackson, beyin cerrahisi üzerine çalışmalar yapan bir kliniğe gitti.

        REKLAM

        Jackson'a nihayet doğru teşhis konuldu. Doktor Christie Barnes, trafik kazası sonrası beyin travması geçiren kadının burnundanbeyin sıvısı geldiğini açıkladı.

        5 YILDIR SÜREN KABUSTAN KURTULDU

        Hastalığının sebebini öğrenenKendra Jackson, duydukları karşısında hayatının şokunu yaşadı. Tedavi altına alınan Jackson5 yıllık kabustan kurtuldu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa