Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonsporlu Burak Yılmaz'dan sakatlığıyla ilgili açıklama! - Trabzonspor haberleri - Trabzonspor Haberleri

        Gazete Habertürk'ün haberine göre Fırtına'nın yokluğunu fazlasıyla hissettiği Burak Yılmaz, sahalara döneceği anı iple çekiyor. Bordo-Mavililer’in hücum yollarındaki en etkili ismi olan, 16 Süper Lig karşılaşmasında 17 gol atan Burak, Hollanda’daki tedavisinin ardından Türkiye’ye döndü.

        Bordo-Mavili kulübün sağlık heyeti, bu hafta sonu Medipol Başakşehir’le oynanacak kritik karşılamaya Kral’ı yetiştirmeye çalışırken, Burak Yılmaz iddialı mesajlar verdi.

        Son dönemde kötü sonuçlar alan Fırtına’nın ayağa kalkacağını belirten Burak’ın “Takımımın bana ihtiyacı olduğunu biliyorum. Benim de onlara ve futbol oynamaya ihtiyacım var. Sakatlık sonrası iyi bir dönüş yaparak gollerime devam edeceğim. Yarıştan uzak kaldık fakat zorlu fikstürü atlattıktan sonra çıkışa geçeceğiz. İnşallah bir daha sakatlık yaşamam ve arkadaşlarımı yalnız bırakmam” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

        RAMİL ÜLKESİNDE KALMAK İSTİYOR!

        Trabzonspor'un geçen sezon devre arasında Zillina’ya 1.5 yıllığına kiraladığı ancak bu sezon başında Slovakya ekibiyle sözleşmesini fesheden Ramil Sheydaev, Karabağ’a kiralanmıştı.

        Azerbaycan ekibinde 15 maçta 2 gol atan 21 yaşındaki oyuncu geleceğiyle ilgili “Bonservisim Trabzonspor’da. Sezon bittiğinde nerede ve nasıl oynayacağımıza karar vereceğiz” diye konuştu. Sheydaev’in kariyerine ülkesinde devam etmek istediği ve Trabzon’dan anlayış isteyeceği öğrenildi.

        REKLAM
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa