Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın Gençlerbirliği maçı açıklamaları - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Gençlerbirliği'ne konuk oldu. 83. dakikada bir penaltı vuruşundan yararlanamayan bordo-mavililer, mücadeleden 0-0'lık beraberlikle ayrıldı ve ligdeki galibiyet hasretini dindiremedi. Teknik direktör Rıza Çalımbay maç sonrasında şunları söyledi:

        "Bu maça gelene kadar beraberlik serimiz vardı. Bu seriyi galibiyetle bozmak istiyorduk. Fırsat elimize geçti ancak rakip kaleci penaltıyı kurtardı. Geçen hafta Beto çok iyi oynamıştı. Kısaca iki haftadır bir şansızlığımız var ama ben takımın mücadelesinden memnunum. Bütün oyuncularım galip gelebilmek için ellerinden geleni yapıyor, çok gayretliler ama maalesef bazen şanssızlıkları kıramıyorsunuz."

        REKLAM

        "Biz kalan 13 maçı en iyi şekilde bitirmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Önümüzde sırasıyla Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor ve Beşiktaş maçları var. Bu üç maç bizim için çok kritik. İnşallah bu maçlardan en iyi şekilde ayrılacağız. Ben buna yürekten inanıyorum ve takımıma güveniyorum.

        Bugün beraberliğe üzülüyoruz. Galip gelmek için her şeyi yaptık, bütün risklere girdik ama maalesef başladığı gibi bitti."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa