Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Adnan Kahveci Yol Koşusu büyük heyecana sahne oldu.

        Köprübaşı Kaymakamlığı ve Belediyesinin yanı sıra, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm İl Temsilciliğinin organizasyonuyla muhteşem doğa manzarasında yapılan koşuda kadınlarda Sümeyye Erol (Erzurum), erkeklerde ise Adem Bayram (Ankara) birinciliği elde etti.

        Geçen yıl halk koşusu, bu yıl da kez yol koşusu olarak gerçekleştirilen yarış, Beşköy Adnan Kahveci Okulu önünden başlayıp Köprübaşı merkezde son buldu. 5 kilometrelik yarışmaya ülkenin dört bir yanından, aralarında milli sporcuların da bulunduğu 200 kişi katıldı. Saniyeler farkla kürsüye çıkmayı başaran yarışmacılardan ilk 5’e girenlere para ödülü, ilk 61’e girenlere ise Trabzonspor forması verildi.

        Dereceye giren sporculara ödüllerini Köprübaşı Kaymakamı Serhat Sina Kaarslan, Belediye Başkanı Ahmet Tekke, Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Kemal Ertürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Yusuf Çebi ile Atletizm İl Temsilcisi Adem Batar verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa