Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Cemil Bayarslan ve İşletme Müdürü Hakan Sağlam, Ramazan bayramı dolayısıyla yatan hasta ve nöbetçi personeli ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

        Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Cemil Bayarslan beraberinde İşletme Müdürü Hakan Sağlam, Halkla İlişkiler Müdürü Sema Küçükosman ve supervisor Hüseyin Yusufoğlu ile birlikte tedavi gören hastalar ve nöbetçi personelleri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

        Bayramların birlik ve beraberliğin en yüksek seviyeye çıktığı zaman dilimi olduğunu vurgulayan Başhekim Bayarslan, " bayramı evinde değil de hastanede geçirmek durumunda kalan hastalarımızı ziyaret ederek morallerini yükseltmek ve yalnız olmadıklarını göstermek istedik. Başta hastanemizden sağlık hizmeti alan hastalar olmak üzere, büyük gayret ve özveri ile sağlık hizmeti sunan hastane çalışanlarımız ve tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum " dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa