Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, 31 Mayıs Perşembe günü Yenimahalle’de bulunan Fuar Alanı’nda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla İçişleri Bakanlığı’nın himayesinde gerçekleşecek olan ‘Şehir İftarı’na vatandaşları davet etti.

        Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri ‘Şehir İftarı’nın 31 Mayıs Perşembe günü düzenleneceğini söyledi. Trabzon’un geleneksel hale gelen şehir iftarlarında örnek bir kardeşlik ve birlik, beraberlik örneği sergilediğini belirten Altunbaş, “AK Parti olarak tüm Trabzon’u geleneksel hale getirdiğimiz iftar soframızda bir araya getiriyoruz. 31 Mayıs Perşembe günü İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun katılımıyla bir kez daha birlik ve beraberlik içerisinde kardeşlik hukukumuzu pekiştireceğiz. Belediye başkanlarımızla, teşkilat mensubu dava arkadaşlarımızla, mahalle başkanlarımızla, gençlik ve kadın kollarımızla, teşkilatımızın her bir kademesinde görevli yönetim kurulu üyelerimizle, sandık görevlilerimizle, bize güç ve heyecan veren bu davanın en önemli ayağı olan vatandaşlarımızla aynı sofrayı paylaşacak ve iftarımızı açacağız. Örnek bir kardeşlik ve beraberlik örneğinin bir yenisini hep birlikte eda edeceğiz” dedi.

        Trabzon’da gerçekleşecek ‘Şehir İftarı’ ile teşkilat ve vatandaşla olan bağların kuvvetlenerek daha da artacağını vurgulayan Altunbaş, “31 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek iftar programımıza İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile AK Parti Trabzon Milletvekili Adaylarımız da katılım sağlayacak. Hep birlikte bereketli ve kardeşlik dokusu ön planda olan bir sofraya birlikte oturacağız. Tüm hemşehrilerimizi ve vatandaşlarımızı Yenimahalle’de bulunan Fuar Alanı’na bekliyoruz. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya da katkı ve desteklerinden ötürü bir kez daha teşekkür ediyoruz” diyerek herkesi ‘Büyük Şehir İftarı’na davet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa