Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzonspor'da geleceği tartışılan Burak Yılmaz, Almanya'nın Berlin şehrinde yeni sezon hazırlıklarına zamanında katılabilmek için tedavisini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

        Özkan Sümer ile yaşadığı polemiğin ardından son olarak alacaklarından dolayı bordomavili kulübe ihtar çeken Burak Yılmaz'ın bordomavili kulüpteki geleceği tartışma konusu olurken, milli oyuncu geçirdiği ameliyat sonrası Almanya'nın Berlin şehrinde tedavisini sürdürüyor. Trabzonspor eski doktoru Ufuk Şentürk ve fizyoterapist Enver Pınarbaşı gözetiminde tedavisini sürdüren golcü oyuncu, kasıklarından geçirdiği ameliyat sonrası fizik tedavi ve rehabilitasyon programına yoğun bir şekilde devam ediyor. Oyuncu yeni sezon hazırlıklarında hazır hale gelebilmek için yoğun bir çalışma programı uyguluyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa