Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto Süper Lig'de 2017-18 sezonunun son haftasında sahasında Kardemir Karabükspor'u 3-0 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, güzel bir sezon geçirdiklerini söyledi.

        ÇALIMBAY: "GÜZEL BİR SEZON GEÇİRDİK"

        Çalımbay, maç sonrası yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

        "Ben ve ekibim burada sıkıntılara rağmen güzel sezon geçirdiğimize inanıyoruz. Son maçımızı da böyle şekilde bitirdiğimiz için mutluyuz. Son maçımızı galibiyetle kapattığımız için mutluyuz. Çok güzel bir sezon geçirdik. Zaman zaman sıkıntılar da yaşadık ama Trabzonspor'da çalışmaktan dolayı mutlu oldum. Futbol oynadığım dönemde Trabzon'a geldiğimde hep çok heyecanlanıyordum. Trabzon benim için önemli bir yerdi. Anadolu'dan çıkmış 3 büyüklerle yarışmış, iyi yerlere gelmiş, şampiyonluklar yaşamış bir takım. Buralarda bulunmak güzel şey. Sezon başı gelip başlamak çok farklı bir şey olurdu. O da bizim şansızlığımız. Ben ve ekibim burada sıkıntılara rağmen güzel sezon geçirdiğimize inanıyoruz. Son maçımızı da böyle şekilde bitirdiğimiz için mutluyuz."

        "CAMİAYA VE TARAFTARLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

        Çalımbay, bu tür maçların kolay olmadığını kaydederek, "Mücadele etmezsen konsantre olmaz, oyun disiplininden koparsan bu maçlar zor olur. İkinci yarı oyuncu ve taktik değişikler yaradı 3 gol bulduk. Camiaya, taraftarlara teşekkür ediyorum. Trabzonspor'a çok başarılar diliyorum" diye konuştu.

        ÜNAL KARAMAN: "GÜCÜMÜZ BUKADARDI"

        Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise yaptığı açıklamada güçlerinin bu kadar olduğunu ifade ederek, "Bulunduğum dönemde oynadığımız müsabakaları sonuç ve performans odaklı çok fazla konuşmaya gerek yok. Kazasız, belasız çok ciddi sakatlıklar yaşamadığımız için oyuncular ve kendi adıma mutluyum. İnsan her hatayı kendi bünyesinde barındıramaz. Başkalarının yaptığı hatalardan da kendimize fayda çıkaracağız ki hayatımıza daha güvenle bakalım. Camia olarak bu sene çok doğru işler yaptığımız söylenemez. Sezon başı kurulan kadrodan zorda kalıp birkaç oyuncu gönderebilirsiniz, bunu anlayışla karşılayabilirsiniz. Ama devre arasında yeni sezon kadrosunu oluşturuyorum diyerek camianın umutlarını bu kadar erken havlu atarak köreltmeye insanların hakkı yoktu. Bundan dolayı üzgünüm. Bende bu işin bir parçası oldum. Kendi adıma da sorumlulukların farkındayım ve üzgünüm. Oyuncularım adına daha çok üzgünüm. Oyuncu kardeşlerime gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Karınca kararınca gücümüz bu kadardı. Bir kusurumuz, eksiğimiz varsa affola" dedi.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ-Rıza Çalımbay'ın açıklamaları

        -Ünal Karaman'ın açıklamaları

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa