Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı'yı makamında ziyaret etti.

        Rektörlükten yapılan açıklamaya göre, Prof. Dr. Çuvalcı, Doğan ve beraberindeki Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı İdris Baykan, Trabzon Şube Başkanı İdris Aydın ve Trabzon Üniversite Şube Başkanı Şenol Sungur'u makamında kabul ederek görüş alışverişinde bulundu.

        Rektör Çuvalcı'ya KTÜ Farabi Hastanesi çalışanlarının taleplerini ileten Doğan, sağlık çalışanlarının memnuniyeti konularında üniversite yönetimi ile iş birliği yapma niyetini de dile getirdi.

        Sağlık çalışanlarının görüş ve taleplerini önemsediklerini belirten Çuvalcı, üniversite olarak hastane personelinin daha iyi koşullarda çalışmalarını sağlamak adına gerekli adımların atıldığını vurguladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa