Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ortahisar Spor Kulübü oyuncusu Oğuzhan Köroğlu, TFF 3. Lig ekiplerinden Bayburt İl Özel İdare ile anlaştı.

        Ortahisar Spor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, 20 yaşındaki oyuncunun Bayburt temsilcisi ile anlaşma sağladığı belirtilerek, "Profesyonel imza atan genç futbolcumuza kulübümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşantısında üstün başarılar diliyoruz." ifadesine yer verildi.

        Kulübün saha sonuçlarının yanı sıra genç oyunculara şans verip profesyonel liglere hazırladığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

        "Ortahisar Spor Kulübü olarak Trabzon ve ülke futboluna katkı sağlamak amacıyla kurulan kulübümüz ilk profesyonel genç oyuncusunu 3. Lig temsilcisi Bayburt İl Özel İdaresi takımına transfer etmiştir. Bu sezon bünyemizde bulunan futbolcularımızdan 1. Amatör Play-Off grubu, Bal Ligi ve profesyonel takım olmak üzere 12 futbolcumuz transfer edilmiştir. Kulübümüze emek veren futbolcularımıza yeni kulüplerinde üstün başarılar dileriz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa