Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren anne ve oğlunun cenazeleri, memleketleri Trabzon'da toprağa verildi.

        Otomobilin şarampole devrildiği kazada ölen Tülay (61) ve Kaan Mazlum (18) için Esenyurt Mahallesi'ndeki fındık bahçesinde cenaze töreni düzenlendi.

        Anne ve oğlunun cenazeleri, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından aynı mahalledeki aile mezarlığına defnedildi.

        Cenaze törenine, aile yakınları ve vatandaşlar katıldı. Aynı kazadan yaralı kurtulan baba Yaşar Mazlum, tören sırasında güçlükle ayakta durdu.

        Volkan Mazlum (18) idaresindeki 06 AT 5204 plakalı otomobil, Konya-Ankara karayolunun 125. kilometresinde 18 Haziran'da şarampole devrilmişti. Anne Tülay Mazlum (61) olay yerinde yaşamını yitirmiş, sürücü ile Kaan (18), Gürkan (21) ve Yaşar Mazlum (57) yaralanmıştı. Cihanbeyli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Kaan Mazlum, ambulans helikopterle sevk edildiği Konya'daki hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa