Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzonsporlu Jens Stryger Larsen, "Maçın genelinden mutlu değildik" dedi.

        Süper Lig´in 12´nci haftasında Trabzonspor, sahasında Konyaspor´u Onuachu´nun golleriyle 2-1 mağlup etti. Trabzonsporlu savunma oyuncusu Jens Stryger Larsen maç sonu değerlendirmede bulundu. Maçın ardından konuşan ve iyi bir oyun sergilemediklerini söyleyen Danimarkalı oyuncu, "Genele bakınca performansımız ve maçın genelinden mutlu değildik ama bazen iyi oynamasanız da galibiyet almanız gerekir. Bu da onlardan biriydi. 3 puandı beklentimizdi" diye konuştu.

        Konyaspor maçında mevkisi dışında oynamasıyla ilgili bir soruya Larsen, "Kariyerim boyunca bu pozisyonda bir çok kez oynadım. Daniamrka Milli Takımı'nda da bu pozisyonda oynadım. Benim için yeni bir şey değil. Takıma yardımcı olabildiğim için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

        GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        -Trabzonsporlu Larsen´in açıklaması

        DHA-Spor - Türkiye-Trabzon / Merkez - Selay SAYKAL

        2023-11-11 00:20:13

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa