Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Beşiktaşlı Tolgay Arslan ve eski Galatasaraylı Felipe Melo'dan Fenerbahçe'yi kızdıracak paylaşımlar! - Futbol Haberleri

        Teleset Mobilya Akhisarspor, Ziraat Türkiye Kupası'nın finalinde Fenerbahçe'yi 3-2 yenerek bu kupayı tarihinde ilk kez müzesine götürdü. Akhisarspor, kupayı kazanarak gelecek sezon Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil etme hakkı kazandı. Manisa temsilcisi, gelecek sezon doğrudan gruplarda mücadele edecek. Beşiktaşlı Tolgay Arslan ve bir dönem Galatasaray'da top koşturan Felipe Melo da Akhisarspor-Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalar yaptı.

        REKLAM

        Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe ile karşılaşan Beşiktaş, TFF'nin, tatil edilen ilk maçı 57. dakikasından itibaren oynatma kararına, maça çıkmama kararıyla tepki göstermişti. Tekrar maçında sahaya çıkmayarak kupadan elenen Beşiktaş'ın futbolcusu Tolgay Arslan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Hakkıyla oynayıp Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Akhisarspor'u tebrik ederim" dedi.

        FELIPE MELO DA PAYLAŞIM YAPTI

        Bir dönem Galatasaray'da top koşturan, kariyerini ülkesi Brezilya'da sürdüren Felipe Melo da maç sonrasında paylaşım yaptı. Twitter hesabından paylaşım yapan Melo,'nun paylaşımı ise şöyle:

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa