Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen: Ayrılmadık, boşanmadık - Magazin haberleri
        • 1

          Tolga Savacı, geçtiğimiz hafta pazartesi günü ABD'de geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun cenazesi, vasiyeti üzerine ABD'de defnedildi. Savacı, cumartesi günü New Jersey eyaletinde son yolculuğuna uğurlandı.

        • 2

          Eşinin acısını yaşayan yazar Nermin Bezmen, vefat etmeden önce Tolga Savacı ile boşandıklarına dair iddiaların ardından açıklama yaptı.

        • 3

          Eşiyle aralarında geçen son konuşmayı anlatan Nermin Bezmen; "Yüreğimin bıçaklarla kıyılıp yangınlarda olduğu şu günlerde sevdiceğim Tolgacığımla boşanmış olduğumuz üzerine insafsız, Allah’tan korkusuz yalan habere üzülen arkadaşlarımıza, dostlarımıza, Tolga’mın hayranlarına: Lütfen üzülmeyin! Biz boşanmadık, ayrılmadık. Daha o sabah 'İlk günkü kadar aşığım sana' diye sarmalamıştı beni. 'Ben de sana bir tanem' demiştim… Son sözlerimiz buydu" ifadelerini kullandı.

        • 4

          Nermin Bezmen ayrıca Tolga Savacı'nın bu fotoğrafına ise; "Canım Tolgacığım, sevgilim, sevdiceğim... Nasıl evcimendin, nasıl 'yuva'mızı severdin. Her kırılan, çatlayan, patlayan senin hünerinle deva bulurdu. Yemek masamızın üzerinde araba parçalarının tamirini yapmana biraz takılırdım ama hiç sesimi çıkarmaz, gülümser geçerdim. İyi ki... İyi ki sana üzüntü vermemişim, aptal dünya meselelerinden..." mesajını düştü.

        • 5

          Nermin Bezmen bu fotoğrafa da "Yaralı yüreğime teselli bir armağandın yaradanımdan... Geldin, sınırsız sevginle, aşkınla, şefkatin ve ihtimamınla kalbimi iyileştirdin. Sıcacık, duygusal, romantik, dürüst, sadık, egodan uzak verici kişiliğine ancak aşık olunabilirdi ve ben de aşık oldum. Ne güzeldin canım sevdiceğim, ne güzeldik beraber...." notunu düştü.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa