Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turhal Belediyesi, okulların tatile girmesiyle öğrencilerin boş zamanlarını iyi değerlendirmesi amacıyla açtığı ‘Yaz Spor Okulları’na kayıtlar devam ediyor.

        Sporun ve sporcunun gelişimi için birçok hizmete imza atan Turhal Belediyesi, gençlerin ve çocukların sporla yetişen, spor ahlakı ve disiplinine sahip bireyler olması için de çalışmalarını sürdürüyor. Turhal Belediyesinin, 618 yaş arası çocuklar için düzenlediği Yaz Spor Okulu’nda, çocuklar yaz dönemini doya doya sporla geçirecek , uzman antrenörler eşliğinde yeteneklerini de sergileyecekler. 13 branşın yer aldığı Turhal Yeni Belediye Spor Kulübü Yaz Spor okullarının son başvuru tarihi 31 Haziran.

        Kayıtların ücretsiz olduğunu belirten Turhal Belediye başkanı Yılmaz Bekler, " yaklaşık 3 bin gencimize spor yapma imkanı sağlamış bulunacağız. Yaz Spor Okulları’na katılımın yoğun olması ilçemiz adına sevindirici bir gelişmedir. Dönem boyunca dersleri ile meşgul olan sevgili yavrularımızın, yaz tatili süresince hem eğlenmeleri hem de spor yapmalarını sağlamış olacağız. Daha sağlıklı nesiller yetişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlemiş olduğumuz Yaz Spor Okulları’nın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Her konuda olduğu gibi Yaz Spor Okulları projesinde de Turhal Yeni Belediye Spor Kulübü ile ortak hareket ediyoruz. Gençlerimizin Yaz Spor Okulları’nı hem eğlenerek hem de kendilerini geliştirerek tamamlamalarını diliyorum” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa