Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turhal Belediyesi, yaz sezonu öncesinde başlattığı yol bakım çalışmaları kapsamında Osmangazi Mahallesi'nde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

        İlçede asfalt çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyleyen Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler,"Vatandaşımızın sorunsuz ve kaliteli bir yaşam sürdürebilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz" dedi.

        Turhal Belediyesi olarak asfalt hizmetlerinin ilçenin her köşesinde yoğun bir şekilde devam ettiğini bildiren Bekler, ekiplerin Turhal'ın değişik yerlerinde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti. Osmangazi Mahallesi'nde 2 kilometre civarında sathi asfalt çalışması yapıldığını ifade eden Bekler, "Bu mahallemizde hummalı bir asfalt çalışmamız var. Alt yapıları yeniledikten sonra yıpranmış asfaltları ise yeniliyoruz. Böylece mahallemizin yol sorununu çözmüş olacağız" diye konuştu.

        Belediye olarak Osman Gazi Mahallesi'nin ihtiyaçlarını tespit ederek hızlı bir şekilde çözüme kavuşturduklarını dile getiren Bekler, "Diğer hizmetlerin de zamanında ve kaliteli yapılabilmesi için yolların kullanılabilir olması çok önemli. Asfaltlama çalışmamız bittiğinde de asfaltın girmediği yollara da parke taşı çalışmalarımız devam edecektir. Şuan Turhal Belediyesi olarak asfaltlama hizmeti konusunda büyük bir atağa kalkmış bulunuyoruz. Bütün mahallelerimizin eksikliklerini yerinde tespit etmiş durumdayız ve çok hassas bir şekilde çalışarak hepsini de çözüme kavuşturmuş durumdayız.. Bu konuda son derece ciddi çalışıyoruz.Turhal sınırları içerisinde ihtiyaç olan her yere asfalt ve parke hizmetini de götüreceğiz. Turhal'da asfaltlanmamış yol ve sokak bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa