Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ın Erbaa ilçesinde geçtiğimiz yıl inşasına başlanan 224 TOKİ konutunın sahipleri 7 Haziran’da düzenlenecek kura ile belirlenecek.

        Kura töreni 7 Haziran Perşembe günü saat 14.00'de Kongre ve Kültür Merkezinde noter huzurunda gerçekleştirilecek. 108'i 2+1 116'sı ise 3+1 olarak inşa edilen konutların 7 Haziran'da çekilecek kura ile sahiplerini bulacağını söyleyen Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım,"2014’te TOKİ'yi Erbaa'mıza kazandıracağımızı söylemiştik. Göreve gelir gelmez Erbaa’da geçmiş dönemlerde bulunamadığı iddia edilen TOKİ arsasını bulduk. Vatandaşlarımızdan talep toplayıp gerekli çalışmaları gerçekleştirdik. Arkasından TOKİ için resmi talep toplama sürecine girdik. 2017 yılında tahsisler ve ihaleler yapıldı. İnşaatın büyük bölümü tamamlandı. Şimdi kuralar çekilerek evlerin sahipleri belirlenecek. Erbaa'mıza hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa