Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Diyanet Vakfı Almus Şubesi ve İlçe Müftülüğünce düzenlenen kermes sona erdi.

        Almus Hükümet Konağı önünde Filistin'e yardım amacıyla düzenlenen kermeste toplanan 165 bin 240 lira ile bağış olarak alınan 123 bin 108 olmak üzere toplam 288 bin 348 lira, Türkiye Diyanet Vakfının ilgili hesabına yatırıldı.

        Kaymakam Emre Çömen, Almus halkı olarak her zaman mazlum Gazze halkının yanında olduklarını göstermek amacıyla kermes organizasyonu düzenlediklerini belirterek, "İsrail'in çocuk, yaşlı ve kadın ayrımı gözetmeksizin Gazze'ye yönelik katliamında Filistin halkı birçok zorlukla mücadele ediyor. Yaşam alanları, mülteci kampları, hastaneler ve sivil halk hedef alınmaya devam ediyor. Filistinli ihtiyaç sahiplerine destek olmak için ilçemizde düzenlenen kermesten sağlanan 288 bin 348 lirayı Filistin halkının yaralarını sarabilmek için Türkiye Diyanet Vakfının Gazze hesabına yatırdık. Duyarlı davranan tüm ilçe halkımıza teşekkür ediyorum." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa