Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Galaxy Note 4, Türkiye satış fiyatı, akıllı telefon - Teknoloji Haberleri

        HT GAZETE

        Samsung Türkiye Telekom Başkan Yardımcısı Mirza, 2011’de ilk ‘Note’ları tanıttıklarında büyük ekrana şüpheyle yaklaşıldığını ancak bugün bu kategorinin artık trend olduğunu söyledi.

        Cep telefonu şirketlerinden Samsung yeni ürünü Galaxy Note 4’ü, Türkiye’deki teknoloji hayranlarının beğenisine sundu. 5.7 inçlik ekranıyla büyük telefonlara ilgi gösteren kullanıcıları hedef alan ürün 2299 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatı ile piyasaya çıktı. Galaxy Note ile mobil pazarda yepyeni bir kategori yarattıklarını belirten Samsung Electronics Türkiye IT ve Telekom Başkan Yardımcısı Selçuk Mirza; “Tüketicileri Note kategorisi ile ilk kez 2011 yılında buluşturduk ve mobil dünyanın o zamanki mevcut durumunun çok ötesinde bir hamle yapmış olduk.

        AR-GE’YE 11 MİLYAR DOLAR

        Büyük ekran deneyimi, Note sayesinde tüketicilerin hayatına girdi ve mobil dünyanın gelişimi bu doğrultuda ilerledi” dedi. Samsung Pazarlama Direktörü Can Emci ise açıklamasında, Samsung’un ARGE harcamaları için 11 milyar dolarlık kaynak harcadığına işaret ederek yaratıcı ürünlerin bu süreç sonunda ortaya çıktığına işaret etti. “Hayat yazıyla başladı ‘Note’ ile devam edecek” diyen Emci, yeni nesil cihazların büyük ölçüde tüketicilerden gelen beklentiler doğrultusunda oluşturulduğunun altını çizdi. 5.7 inç Quad HD(2560x1440) Super AMOLED ekranıyla dikkat çeken Galaxy Note 4 “Kömürsiyahı”, “Buz Beyazı”, “Bronz Altın”, “Açık Pembe” renk temaları ile Türkiye’de satışa sunuldu.

        EL YAZISINI SNAP NOTE İLE KERANA AKTARIYOR

        -Boyutlar: 153.5 x 78.6 x 8.5 mm

        -Ağırlık: 179 gram

        -Ekran: Super AMOLED, 16 milyon renk

        -Boyut: 5.7 inç

        -Çözünürlük: 1440 x 2560 piksel

        -Ekran koruma: Gorilla Glass 3

        -Dahili depo: 32 GB

        -Bellek: 3 GB

        -Kart girişi: microSD, 128 GB’a kadar

        -Ön kamera: 3.2 MP

        -Arka kamera: 16 MP

        -Pil: Li-ion 3220 mAh

        -Cihaz kullanıcılara bir dizi çoklu ve kesintisiz not alma yöntemi sunuyor. Klavye ve yazının yanı sıra, “Snap Note – Fotoğraf notu” özelliği, kullanıcılara kâğıt üzerinden ya da sınıfta notların yazılı olduğu tahtadan fotoğraf çekerek bunları S Note’a dönüştürme olanağı sağlıyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa