Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin, çiftçilere destek vermek amacıyla düzenlediği Hasat Bayramı’nın bu yıl üçüncüsü 26 Haziran’da başlayacak.

        Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği ve Çorlu Ticaret Borsası ile ziraat odalarının destek verdiği Hasat Bayramı Ergene ilçesinin Yulaflı Mahallesi'nde gerçekleşecek. Sezen ve Birol Gürkan Orkestrası konserleri ile renklenecek etkinlikte hediye çekilişi ve stantlar da yer alacak.

        Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak tarımın Büyükşehir Belediyesinin vizyonları arasında önemli bir yere sahip olduğunu belirterek "Biz Türkiye’deki büyükşehirler arasında tarıma en büyük desteği sağlayanların başında geliyoruz. Bunda Tekirdağ’ın çok verimli topraklara sahip olmasının ve birçok tarım ürününü yetiştirebiliyor olmasının da etkisi büyük. 2018 yılında üçüncüsünü düzenlediğimiz Hasat Bayramı’nda da amacımız hem Tekirdağ’ın tarımda ne kadar önemli bir şehir olduğunu göstermek hem de çiftçimize destek olmaktır. Ben tüm vatandaşlarımızı Hasat Bayramı’na bekliyorum" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa