Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ’da NarkoPark, NarkoMetruk, Narkoİlçe, NarkoSokak uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada gözaltına alınan 10 kişiden 2’si tutuklandı.

        Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ve Çorlu ilçelerinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde il ve ilçe personelinin de katılımıyla (NarkoPark, NarkoMetruk, Narkoİlçe, NarkoSokak) uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada özellikle kentte bulunan metruk binalar didik didik arandı. Uygulama neticesinde, 4 adet ecstasy hap, 2 adet satışa hazır halde 1.40 gram eroin maddesi, 2 adet satışa hazır halde 5,75 gram sentetik kannabinoid (Bonzai) maddesi ele geçirildi.

        10 kişi yakalandı

        Eş zamanlı olarak gerçekleştirilen uygulamalarda 278 şahsın GBT kontrolü yapılırken, bu uygulamada 10 kişi yakalandı. 2'si ‘Uyuşturucu Madde Ticareti’ ve ‘Yağma’ suçlarından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı. 1'i ‘Açıktan Hırsızlık’ suçundan, 1 şahıs da ‘Tutuklu ve Hükümlünün Kaçması’ suçundan gözaltına alındı. Yakalanan 6 diğer şahsa ise 'Uyuşturucu Madde Kullanmak' suçundan işlem yapıldı.

        Uyuşturucu operasyonları aralıksız devam edecek

        Tekirdağ genelinde ‘uyuşturucu madde ticareti’ yapan ve ‘uyuşturucu madde kullanan’ şahıslara yönelik operasyonlara bundan sonraki dönemde de aralıksız olarak devam edileceği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa