Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray ilçesinde yapımı devam çalışmaları inceledi.

        Başkan Kadir Albayrak, büyükşehir belediyesi tarafından Saray'da yapılan KüçükyoncalıSafaalan yolu, Küçükyoncalı halı saha çalışmaları ve kültür merkezi inşaatı ile TESKİ tarafından yapımına başlanan yeni su kuyusu sondaj çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

        İncelemelerin ardından konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Albayrak, büyükşehir belediyesinin hizmetlerinin tüm ilçelerde olduğu gibi Saray'da da devam ettiğini belirterek "Yapımı devam eden çalışmalarımızı söz verdiğimiz tarihte bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ben bu süre boyunca vatandaşlarımızın anlayışından dolayı kendilerine teşekkür ederim. Tekirdağ, Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları neticesinde daha da gelişecek ve Türkiye'deki büyükşehirler içinde hak ettiği seviyeye ulaşacaktır" dedi.

        Başkan Kadir Albayrak daha sonra Saray ilçesinin Safaalan Mahalle Muhtarı Mehmet Özmen ve vatandaşlarla bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesinin Safaalan Mahallesi'nde gerçekleştirdiği yatırım ve çalışmalarla ilgili istişarede bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa