Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramazan Bayramı dolayısıyla İstanbul’dan tatile giden ve son gün dönüşe geçen tatilciler, Tekirdağ ve çevre yollarında uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu.

        Ramazan Bayramı Tatili nedeniyle araçlarıyla Trakya ve güzergahında bulunan illere giden tatilcilerin dönüş çilesi tatilin son gününde de bitmedi. Tatilcileri taşıyan araçlar, Tekirdağ ve çevre yolunda trafiği durma noktasına getirdi. 3 günlük tatilin son gününde araçlarıyla İstanbul yönüne dönüşe geçen tatilciler, uzun araç kuyrukları arasında ilerlemeye çalışıyor. Trafik yoğunluğunun ilerleyen saatlerde daha da artması bekleniyor.

        Yer yer kazalar yaşandı

        Tekirdağ’dan İstanbul’a gidiş yolları araçlarla dolup taşarken, geliş yolları ise bomboş kaldı. Tatilcilerin yoğun dönüşleri nedeniyle yer yer maddi ve yaralanmalı kazalarda yaşandı. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğüne bağlı emniyet ekipleri de trafiği rahatlatmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa