Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Ramazan ayında Tekirdağ’da bulunan 680 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulundu.

        Tekirdağ TSO’nun her yıl düzenlediği yardım kampanyası bu Ramazan ayında 680 aileye ulaştı. Yapılan yardımlarla ile ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, “Her sene Ramazan ayında sosyal sorumluluk projesi kapsamında çalışma bölgemiz içerisinde bulunan Süleymanpaşa, Şarköy ve Muratlı ilçelerimizdeki ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaparak, Ramazan ayının bereketini paylaşmak, yardımlaşmanın en büyük değerlerimizden biri olduğunu yaşamak ve yaşatmak adına sosyal sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmek için gayret ediyoruz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin göndermiş olduğu ve odamızın da ilave ettiği kaynak neticesinde, 680 paket gıda yardımı hazırlatılarak Meclis Üyelerimiz aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolileri ulaştırılmıştır. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerimize düşen sosyal sorumluluk vazifesini yerine getirmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle, Mübarek Ramazan ayının İslam alemine, Tekirdağ’ımıza ve ülkemize barış, huzur ve bereket getirmesini diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa