Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne’nin Keşan ilçesinde, sentetik uyuşturucu bonzai kullandığı iddiasıyla hastaneye kaldırılan 8 yaşındaki çocuk taburcu oldu. Annesinin kucağında olayı anlatan küçük çocuk, bir adamın kendisine bonzai içirdiğini söyledi.

        Olay, Edirne’nin Keşan ilçesi Yenimescit Mahallesi Gedik Sokak’ta meydana geldi. 8 yaşındaki C.C.K mahallede bulunan metruk bir evde uyuşturucu madde bonzai içtiği gerekçesiyle önce Keşan Devlet Hastanesine ardından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Her ihtimale karşı müşahede altına alınan C.C.K bugün kaldığı hastaneden taburcu olarak annesine kavuştu.

        Hastanede annesinin kucağında olayı anlatan C.C.K. bir adamın kendisine bonzai içirdiğini söyledi. C.C.K "Elini ağzına götürerek üfleyip 'böyle iç' dedi" diye konuştu. Taburcu olduğu için mutlu olduğu gözlerinden okunan C.C.K’nin gülümsemeleri anne ve teyzesini de mutlu etti.

        "Mahalle ortalarında satıyorlar"

        Çocuğunun taburcu olmasına sevinen anne Kezban K., uyuşturucu madde satanlarına sitemlerini dile getirerek, "Artık bu bonzaiye son verilmesini istiyoruz. Keşan’ımız artık çığrından çıktı. Mahalle ortalarında satıyorlar. Bugün bana yarın onların da çocuklarına. Satanların evleri yansın kül olsunlar, Allah onların belasını versin" dedi.

        C.C.K’nin hastaneden çıkarken ilk işi küçük kardeşini arayarak hastaneden çıkıp eve geleceği söylemek oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa