Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde belediyenin İkizgöller Mesire Alanını ışıklandırmak için kullanacağı trafoyu çalan hırsız, aynı yerde bu sefer demir malzemeleri çalarken suçüstü yakalandı.

        Kapaklı Belediyesi İkizgöller Mesire Alanında ışıklandırma çalışmalarını sürdürürken, 8 Mayıs günü yaklaşık 50 bin TL değerinde elektrik trafosu çalındı. O günden beri titizlikle hırsızı yakalamaya çalışan Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, trafoyu çaldığından şüphe duyulan A.D.’nin bu sefer de aynı yerde bulunan demirleri çalmak üzere olduğu ihbarını aldı. Hemen harekete geçen ekipler, A.D.’yi suçüstü yakaladı.

        İfadesinin ardından Çerkezköy Adliyesine çıkarılan A.D. tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

        A.D’nin 2016 yılında da Karlı Mahallesi'nde atıl haldeki mühimmat deposundaki demir çalınması olayının da şüphelisi olduğu belirledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa