Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Malkara’da bir apartmanın kazan dairesini basan su nedeniyle vatandaşlar belediyenin su işlerine tepki gösterdi.

        Gazibey Mahallesi Kurtuluş Caddesi’nde bulunan Yılmaz ve İnaltekin apartmanlarının kazan dairesinin 4 gündür su altında kalması nedeniyle bina sakinleri, yaşanan sıkıntıya çözüm bulunmasını istedi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşlerinin (TESKİ) sorunu gidermesini isteyen apartman yöneticisi Dursun Özdemir, "4 gündür kazan dairesini su basıyor. Defalarca TESKİ Şubesi'ne gittim, TESKİ’nin Genel Merkezi'ne kadar dilekçe verdim. Şu ana kadar bir görevli gelip sorunu gidermedi. Çökme meydana gelmesinden endişe ediyoruz. Bu sıkıntı yüzünden işime bakamıyorum. Su ödemelerimizde herhangi bir eksik de yok. TESKİ’nin bir an önce bu sorunu çözmesini istiyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa