Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ’ın Ergene İlçesi’nde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında biri ağır olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı.

        Edinilen bilgilere göre kaza Çorlu Edirne yolu üzerinde Ergene ilçesi sınırları içerisinde yer alan Misinli Mahallesi kavşağında meydana geldi. Kavşakta yaşanan kazada Birkan Talay idaresindeki 59 FB 433 plakalı otomobil ile Onur Vural yönetimindeki 34 BDA 788 plakalı otomobil çarpıştı.

        Kazada her iki otomobilin sürücüsü Talay ve Vural’ın yanı sıra otomobillerde yolcu olarak bulunan Sevim Talay, Deniz Nalbant, Emrullah Çala ve Ömer Baykara yaralandı.

        Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Çorlu’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Sevim Talay’ın durumunun ağır olduğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.

        Kaza nedeniyle bir süre trafik akışının durduğu yolda, polis ekiplerinin yaptıkları inceleme ve kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından trafik akışı normal seyrine döndürüldü.

        Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa