Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği'nin Süleymanpaşa ilçesinde düzenlediği Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katıldı.

        Ramada Otel’de düzenlenen toplantıya Başkan Albayrak’ın yanı sıra, Tekirdağ milletvekilleri Metin Akgün ve Ayşe Doğan, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, diğer oda birlik başkanları, siyasi parti temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

        Toplantıda konuşan Başkan Albayrak, "Esnaf Odaları'nın 11 ilçede düzenlenen kongrelerine, vaktimiz oldukça katılmaya gayret ettik. Bu sene gördüğüm en büyük özellik, tüm esnaf odaları kongrelerinde candan bir birlik ve beraberlik var. Bu sebeple tüm üyeleri tebrik ediyorum. Tekirdağ'ın büyükşehir olmasını takiben dört yıl geçti. Geçen bu dört yıl içerisinde ilimizin nüfusu 132 bin 188 artmış. Nüfus her sene bir Şarköy ya da Hayrabolu kadar artıyor. Bu artış beraberinde birçok ihtiyacı da getiriyor. Vatandaşlarımız bu şehre geldiğinde ihtiyaçları ile geliyor. Bu da esnafımız için önemli bir gelir kaynağı demektir. 24 Haziran’da seçimler var. Bu seçimlerin ülkemize ve geleceğine hayırlı olmasını diliyorum. Kararı veren halkımızdır. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin 2'nci ve 3'üncü dönemlerinde hükümetimizin de yatırımlarıyla ilimiz, Türkiye'nin parlayan yıldızı olacaktır. Gelecek güzel günlerde hep beraber olmak dileğiyle kazanan Tekirdağ, kazanan halkımız, kazanan ülkemiz olsun" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa