Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bataklıkta mahsur kalan inek itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

        Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Kızılpınar Mahallesi'nde hayvan besiciliği yapan Yurdalan Uzun, büyük baş hayvanlarını otlatmak için Çorlu deresi etrafındaki otlak alana götürdü.

        Sürüden ayrılan bir inek, derenin yanındaki bataklıkta çamura saplandı. Sürü sahibi Yurdalan Uzun ve yakınları ineği battığı yerden çıkaramayınca itfaiyeden yardım istedi.

        Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, uzun uğraşlar sonucu kepçe de kullanarak ineği mahsur kaldığı yerden kurtardı.

        Uzun, gazetecilere yaptığı açıklamada, hayvanlarını otlatmak için Çorlu Deresi yakınlarındaki otlağa getirdiğini söyledi.

        Hayvanları su içmeleri için dere kenarına getirdiğini ifade eden Uzun, "5-6 tanesi dereye indi, diğerleri geçti bu derede battı. Çıkmak için çabalarken çok yoruldu. Çıkarmaya çalıştık fakat çıkamadı. İtfaiye ekiplerine haber verdim. İtfaiyenin yardımıyla onu kurtardık." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa