Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ve Çerkezköy ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı.

        Alınan bilgiye göre, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine uyuşturucu madde satışı yaptığı belirlenen 3 kişiyi teknik ve fiziki takibe aldı. Takip sonucu uyuşturucu sattıkları belirlenen bu kişilerin kullandığı 59 KE 080 plakalı aracı uygulama noktasında durduran polis, aramada bir miktar uyuşturucu madde ile 2 adet hassas terazi ele geçirdi.

        Araçta bulunan 3 kişi gözaltına alındı.

        Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ile Çorlu Emniyet Müdürlüğü ekipleri Çerkezköy ilçesindeki bir eve operasyon gerçekleştirdi. Evin balkonunda saksılara ekili 23 kök hint keneviri bulunurken 1'i kadın 3 kişi gözaltına alındı.

        Her iki operasyonda gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa