Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Tehlikeli Karım’dan ilk tanıtım! Tehlikeli Karım 1. bölüm fragmanı yayınlandı

        Başrollerini Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir, Mustafa Üstündağ ve Bige Önal’ın paylaştığı ‘Tehlikeli Karım’ın ilk tanıtımı yayınlandı.

        Yapımcılığını MF Yapım’ın, uygulayıcı yapımcılığını ise Şelale Baskıcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar’ın yazdığı Tehlikeli Karım’ın başrollerini; Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir ve Mustafa Üstündağ, Bige Önal paylaşırken, kadroya Erdem Akakçe, Ceren Soylu, Fatih Dönmez, Nilay Erdönmez, Bihter Dinçel, Hakan Atalay ve Emine Şans Umar dahil oldu.

        Evli bir çiftin aşkla başlayan ilişkilerinin değişimini suç, aşk ve kara mizah üçgeninde anlatan hikâyesiyle ilgili ipuçları veren fragman, yakalama sahnesiyle nefes kesti.

        REKLAM

        HERKESTEN KAÇABİLİRSİN AMA KARINDAN ASLA!

        Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Tehlikeli Karım’ın ilk tanıtımı yayınlandı. Ses getirecek hikayesinin ilk sinyallerini veren Tehlikeli Karım’ın tanıtımı yakalama sahnesiyle nefes kesti. Alper’in (Seçkin Özdemir), sevgilisi Seda (Bige Önal) ile birlikte polis Fırat (Mustafa Üstündağ) ve ortağı İpek’ten (Nilay Erdönmez) kaçmaya çalıştığı anlar heyecanı yükseltirken, Seda’nın “Seni yarı yolda bırakacağımı mı sandın?” sözleri dikkat çekti. Attıkları kokteyl şişesiyle Fırat’tan kaçmayı başaran Alper ve Seda, karşılarında Derin’i (Gonca Vuslateri) buldu. Polisi atlatan fakat karşısında karısı Derin’i bulan Alper şoke olurken, Alper’i içi para dolu çantayla bekleyen Derin’in neler yapacağı merak uyandırdı.

        İddialı dizi, yakında SHOW TV’de izleyiciyle buluşacak.

        REKLAM

        TEHLİKELİ KARIM İLK BÖLÜM FRAGMANI

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa