Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TDK Nasıl Yazılır? Puantör Nasıl Yazılır? TDK ile Puantör Doğru Yazılışı Nedir?

        Türkçe, kelime sayısı açısından en zengin dillerin başında gelir. Türkçede bu kadar çok kelime yer alırken bu kelimelerin doğru yazımları da zaman zaman karıştırılan bir konu olarak öne çıkmaktadır. Zira, bazı bitişik sanılan kelimeler ayrı; bazı ayrı sanılan kelimeler ise bitişik yazılmaktadır. Durum böyle olunca, kelimelerin doğru kullanımını hakkında bilgi sahibi olmak da önem arz eder.

        PUANTÖR NASIL YAZILIR?

        Kelime, yani sözcük açısından oldukça zengin bir dil olan Türkçede, birçok bitişik ya da ayrı yazılan kelime bulunur. Puantör kelimesinin doğru yazımı da bu noktada merak edilmektedir. Peki, Puantör nasıl yazılır? İşte, Puantör kelimesinin doğru yazımı ile ilgili detaylar…

        PUANTÖR DOĞRU YAZILIŞI

        puantör

        PUANTÖR KELİMESİNİN ANLAMI

        Çalışanların giriş çıkış saatlerini işaretleyen kimse veya alet. Spor karşılaşmalarında değerlendirme yapma amacıyla puan veren kimse. Puantör, geçmişten beri kullanılan ve işlere verilen önemli bir adım olarak etkinlik yönetiminde kullanılan teknik bir terimdir. Puantör, olayların kontrolünü sağlamak için kullanılan bir stratejidir. Puantör, olaylara karşı sert ve kararlı bir tavır sergileyerek işi başarılı bir şekilde sonuçlandırmayı amaçlar. Bu sert ve kararlı tavır, çalışılan alanda basit bir üst yönetim stratejisidir ve hedefe ulaşmak için gerekli görülen olayların kontrolünü sağlamak için kullanılır. Puantör, görevlerin ilerlemesini ve planlamanın etkili bir şekilde tamamlanmasını garanti eder. İş yönetiminde bu tür bir strateji kullanılırsa, işler daha verimli şekilde yürütülebilir ve başarı için gerekli olan adımlar kolayca gerçekleştirilebilir.

        CÜMLE İÇERİSİNDE KULLANIM ÖRNEĞİ

        Puantör, görevlerin ilerlemesini ve planlamanın etkili bir şekilde tamamlanmasını garanti eder.

        YANLIŞ YAZIM ÖRNEKLERİ

        • puğantör
        Yazı Boyutu
        Habertürk Anasayfa