Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan son dakika taşeron açıklaması - İş-Yaşam Haberleri

        Taşerona kadro düzenlemesi ile ilgili Bakanlar Kurulu sonrasında konuşan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'ın ardından bir açıklama da AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan geldi. AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, MYK sonrası düzenlediği basın toplantısında taşerona kadro konusunda açıklamalarda bulundu. İşte taşerona kadro konusunda son durum.

        AK PARTİ SÖZCÜSÜ MAHİR ÜNAL'DAN TAŞERON AÇIKLAMASI

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, MYK sonrası düzenlediği basın toplantısında taşeron konusunda "3 kademeli bir çalışmadan söz ediyoruz. Sosyal Güvenlik ve Maliye Bakanlığı çalışmayı bitirdikten sonra MYK'ya sundular.

        REKLAM

        Bakanlar Kurulu ve Meclis, AK Parti grubu son değerlendirmeleri yapıp bir hafta içinde adımlar atılacak. Uzun bir süreden beri taşeron yasasını bekleyenleri mutlu edecek bir düzenleme olacak bu." ifadelerini kullandı.

        HÜKÜMET SÖZCÜSÜ BEKİR BOZDAĞ'DAN TAŞERONA KADRO AÇIKLAMASI

        Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, taşeron işçilerle ilgili düzenleme konusunda da "Daha önce de söyledim. Taşeron konusu, eli kulağında dersek yanlış olmaz. Çalışmalar tamamlanmış durumda. Bu hafta Bakanlar Kurulumuza gelmedi ama muhtemelen önümüzdeki hafta ya da bir sonraki hafta Bakanlar Kurulu'na gelebilir.

        Bütçe görüşmeleri sırasında veya sonrasında Parlamentoya sevk edilecek. Cumhurbaşkanımız da geçen açıkladı. Parlamento, taşerona ilişkin yasayı çıkarmadan, bu bütçeden sonra her sene verdiği arayı vermeyecek, önce bu yasayı çıkaracak, sonra ara verecek. Onun için bu konu artık sona geldi, hayırlı olur inşallah." değerlendirmesinde bulundu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa