Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Survivor sembol oyunu finalini kim kazandı? Kimin ailesi adaya geliyor? 14 Mayıs Survivor son bölüm

        Survivor 2018'de birleşme partisinden sonraki ilk ödül oyunu oynandı. Birleşme partisinden bir önceki bölümde sembol oyunu oynanmıştı. Sembol oyununda Adem Kılıçcı, Hilmi Cem, Damla ve Yağmur finale kalan isimler olmuştu. Bugün yapıalcak finali kazanan erkeklerden bir kadınlardan bir kişinin ailesi adaya gelecek. Dün yayınlanan bölümde birleşme partisi heyecanı yaşanmış, birleşme partisinden sonra ise merakla beklenen sembol oyununun finali bu akşam oynandı. Peki, büyük finalde kimin ailesi adaya geliyor? İşte Survivor 71. yeni bölüm özeti.

        SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor'da birleşme partisi sonrası ilk ödül oyunu bu akşam oynandı. Dengenin öne çıktığı ödül oyunun da çekişmeli bir yarış vardı. 5 - 0 geriden gelen Gönüllüler takımı, 10 - 7 yapmayı başararak bol yemekli ödülü kazandılar. Oyun sırasında yarışmacılar arasındaki gerilimin had safhaya çıkması dikkatlerden kaçmadı.

        REKLAM

        SURVİVOR SEMBOL OYUNU FİNALİ! KİM KAZANACAK?

        Survivor 71. yeni bölümüyle bu akşam seyircisinin karşısına çıktı. Survivor'un bu bölümünde sembol oyununun büyük finali oynandı. Heyecan dozu yüksek geçen sembol oyununun finalinde erkeklerden ve kadınlardan bir kişinin ailesi adaya gelecek. Kadınlarda büyük finale Damla ve Yağmur kalmıştı. Kıyasıya geçen mücadeleyi Damla kazandı. Damla'nın ailesi Domink'e gelmek için yola çıkacak. Oyunu ve ailesini görme şansını kaybeden Yağmur ise oyunun ardından adeta yıkıldı. Gözyaşlarına engel olamayan Yağmur, zor anlar yaşadı. Erkeklerde büyük finale kalan Adem ve Hilmi Cem'in yarışıda nefes kesen anlara sahne oldu. Son anda Adem Hilmi Cem'i geride bırakmayı başardı. BöyleceDAMLA ve ADEM'in aileleri Dominik'e gelmek için yola çıkacak.

        SURVİVOR 70. BÖLÜM ÖZETİ (SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİNDE NELER YAŞANDI?)

        Survivor'un dün yayınlanan 70. bölümünde birleşme partisi heyecanı yaşandı.

        Birleşme partisinde şarkı yarışması öncesinde Acun Ilıcalı, birleşmeyle ilgili önemli bir açıklama yaptı. Ilıcalı'nın yaptığı açıklamada, birleşme partisinde adalar birleşmeyecek. Yarışmacı sayılarının fazla olduğu için ilerleyen zamanda adalar birleşeceğini söyleyen Ilıcalı, birleşmenin yakın zamanda olacağını söyledi.

        REKLAM

        Turabi Murat'la derleşti

        Survivor 2018 birleşme partisinde Turabi ile Murat uzun uzun dertleşti. Turabi, kendisini eleme adayı olarak seçen arkadaşlarına olan kırgınlığını bir kez daha anlattı...

        İbrahim Büyükak birleşme partisinde

        Survivor 2018 birleşme partisine konuk olan İbrahim Büyükak, yarışmacıları kahkahaya boğdu...

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa