Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Survivor kim elendi? Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor elemede değişiklik! Turabi'ye şok!

        Survivor'dan kim elendi? sorusunun cevabı kuşkusuz Survivor izleyicisinin bu akşam en çok merak ettiği konu oldu. Survivor'da heyecan gün geçtikçe artıyor. Finale adım adım yaklaşılan Survivor'da her oyun büyük bir çekişmeye sahne oluyor. Survivor'da bu akşam önce ödül oyunu oynandı. Survivor'da bu hafta iletişim oyunu yerine konser ödülü vardı. Oyunların ardından ise Survivor'dan elenen isim belli oldu. Acun Ilıcalı bugünkü ada konseyinde eleme sistemiyle ilgili yapılan flaş değişikliği anlattı. İşte Survivor son bölüm özeti...

        SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor ödül oyunu kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Tekne ile koy turu ödüllü oyunda Damla'nın sakatlığı korkuttu. Oyuna Ünlüler takımı üstünlük ile başladı, bir ara Gönüllüler öne geçme hamlesi yapmak üzereydi ki Ünlüler takımı oyunu 10 - 6 kazanmayı başardı. Böylece koy turunu Ünlüler takımı kazandı. Ada konseyinde bir yarışmacıya veda edecek Ünlüler takımı böylece moral buldu.

        Survivor iletişim ödülü yerine bu hafta konser ödüllü bir oyun oynandı. Oyunun sonunda Hakan ile Mustafa Kemal arasında bir tartışma çıktı. Tartışmaya Merve'nin dahil olmasına Hakan büyük tepki gösterdi. Oyunu Ünlüler takımı kazandı.

        REKLAM

        SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?

        Survivor ada konseyinde bu hafta elenen isim belli oldu. İki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Ünlüler takımı bugün bir isme veda etti. Ünlüler takımında Cumartesi günü belirlenen il eleme adayları Turabi ve Mustafa Kemal olmuştu. Dünkü dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında eleme potasına Merve girdi. Ada konseyinde önce Acun Ilıcalı, eleme sistemi ve dokunulmazlık oyunlarında yapılan değişikliği açıkladı. Survivor'da yarın ve sonraki günde bir dokunulmazlık oyunu oynanacak ve eleme olacak. Yani bu hafta iki eleme yapılacak. Adem erkeklerde peroformans sıralamasında birinci olurken, ikinci Mustafa Kemal oldu. Kadınlarda Nagihan performans sıralamasında birinci olurken, ikinci isim Damla oldu. Rakiplerinden daha az oy alarak, Survivor'a ve şampiyonluk hayallerine veda etmek zorunda kalan isim MUSTAFA KEMAL oldu. Mustafa Kemal sonucu gözyaşlarıyla karşıladı. Mustafa Kemal "Burada olmak çok büyük onur, burada olmak benim için çok büğyük kazanç. Çok güzel arkadaşlar kazandım. Her şey final değil. Bu benim için hayatımın fırsatıydı. Umarım burada beni destekleyenleri gerek performans gerek karakter olarak hayal kırıklığına uğratmamışımdır" dedi. Mustafa Kemal arkadaşlarına veda ederek, Dominik'ten ayrıldı.

        Mustafa Kemal'in gidişinin ardından Acun Ilıcalı, Turabi'nin durumunun tahminlerden daha kötü olduğunu sakatlığının daha büyük olduğunu söyledi. Acun Ilıcalı, sakatlıktan dolayı Turabi'nin Survivor'da oynamaması gerektiğini söyledi. Turabi neden diye sorunca, Ilıcalı sakatlığın kalıcı hasara dönme ihtimali olduğunu söyledi. Turabi buna tepki gösterdi, "Ben yarışırım. Kendimi iyi hissediyorum. Koy beni yarışmaya kötü olursam alırsın" dedi. Ancak Ilıcalı, doktorların sakatlık konusunda uyarıda bulunduğunu tekrar söyledi. Turabi ise "Ben razıyım" diyerek Survivor'a devam etme isteğini dile getirdi. Turabi doktor Metin'e yarışabileceğini kanıtlayacağını söyledi. Acun Ilıcalı'da son olarak 2 gün sonra doktor Metin gelince yapacağı değerlendirilmeye göre karar verileceğini söyledi. Turabi, bu süre zarfından oynanacak dokunulmazlık oyunlarında eleme adayı olarak da gösterilebilinecek.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa