Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Survivor Adem Kılıççı kimdir? Ünlüler Takımındaki Adem Kılıççı kaç yaşında?

        Survivor 2018'de finale sayılı günler kala azalan Ünlüler takımında dikkatler Adem'in üzerinde. Ümit Karan'ın ve Mustafa Kemal'in elenmeleriyle 4 kişi kalan Ünlüler takımında, Turabi'nin sakatlığı bulunuyor. Adem Kılıççı takımda yarışabilecek tek erkek oyuncu konumunda. Bundan sonraki oyunlarda Adem'in nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.Peki survivor ünlülerin Adem Kılıççı'sı kimdir ?

        ADEM KILIÇÇI KİMDİR ?

        1986 yılında Ağrı'da dünyaya gelen Adem Kılıçcı'nın Türkiye'ye Kafkasya'dan göç etmiş Karapapak Türkleri'nden olduğu biliniyor. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesi olan Kılıççı Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. 2008 yılında yapılan Yaz Olimpiyatları çerçevesinde de 69 kiloda mücadele ettiği İngiliz rakibi Billy Joe Sanders’e 14-3 skor ile yenildi. İngiliz boksör ile yaptığı mücadeleden yenilgi ile ayrılınca Adem Kılıççı, 2008 yılı Yaz Olimpiyatları’na da veda etti.

        REKLAM

        BAŞARILARI...

        İtalya’nın Pascara kentinde, 2009 yılında gerçekleştirilmiş olan Akdeniz Oyunları’na da katılan Adem Kılıççı, yarışmalardaki üstün performansı sayesinde Akdeniz Oyunları’ndan gümüş madalya alarak ayrıldı. 2011 yılında Ankara’da gerçekleştirilen Büyükler Avrupa Şampiyonası’na da katılan başarılı boksör buradan da gümüş madalya alarak ayrıldı.

        Haberi Hazırlayan: Ümit Gündoğdu
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa