Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Survivor 2018'de büyük şok! Gönüllülerden, Ünlüler takımına geçen isim belli oldu! Yeni eleme sistemi

        Survivor 2018 sürprizleriyle birlikte başladı. Ramazan'la yarışan ve takımına puanı kazandıran Turabi, oyunun ardından Gönüllüler takımının bulunduğu bölüme doğru ilerledi ve Hakan'la tartıştı. cun Ilıcalı bu sezon takımlarda kadın-erkek dengesini oluşturmak için iki adaya da ikişer yarışmacının dahil olacağını duyurdu.

        SURVİVOR'DA ELEME SİSTEMİ

        Acun Ilıcalı ada konseyinde Survivor 2018'de eleme adaylarının nasıl belirleneceğini açıkladı. Her hafta 3 eleme adayı belirlenecek. Ödül oyununda Turabi ile Hakan arasında yaşanan gerginlik, konseyde bir kez daha masaya yatırıldı...

        Survivor'da geçen hafta değişiklik yaşanmıştı. Değişiklik sonrası takımlar:

        All Star takımı:

        Adem Kılıççı, Damla Can, Hilmi Cem İntepe, Merve Aydın, Murat Ceylan, Nagihan Karadere, Nihat Doğan, Sahra Işık, Sema Aydemir, Turabi Çamkıran, Ümit Karan.

        REKLAM

        Gönüllüler takımı:

        Anıl Berk Baki, Birsen Bekgöz, Cumali Akgül, Ecem Karaağaç, Funda Alkayış, Gamze Aksu, Gizem Kurtulan, Hakan Hatipoğlu, Marcus, Melih Özkaya, Nevin Yanıt, Ramazan Kalyoncu, Yağmur Banda.

        SURVİVOR'DA GÖNÜLLÜLER TAKIMINDAN ÜNLÜLER TAKIMINA KİM GEÇTİ?

        Survivor 2018'de ada konseyinde yapılan oylamanın ardından Gönüllüler takımından All Star takımına geçen kadın yarışmacı belli oldu. Ecem All Star takımına geçti.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa