Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun Steam Yaz İndirimleri: 10 TL'nin altındaki en iyi oyunlar - Teknoloji Haberleri
        • 1

          Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - 7,75 TL

          Oyun dünyasına en iyi aktarılan süper kahraman olan Batman, ardından gelen pek çok devam oyununa ilham verecek olan Batman: Arkham Asylum ile oyun dünyasında büyük bir çıkış yapmıştı. Tanıdık pek çok karakter ve düşman ile karşı karşıya geldiğimiz yapımda, Batman'i kontrol ederek düşmanlarımızı yenmeye çalışıyoruz.

        • 2

          Black Desert Online - 9,50 TL

          Son derece detaylı karakter yaratım ekranıyla daha çıkmadan büyük yankı uyandıran Black Desert Online, grafikleriyle göz dolduruyor. MMORPG türündeki yapımda, açık bir dünyada karşımıza çıkan düşmanları elimine ederek karakterimizi geliştiriyor ve daha güçlü düşmanlara hazır hale geliyoruz.

        • 3

          Batman: Arkham Origins - 7,75

          Batman Arkham serisinin 3. oyunu olmasına karşın serinin öncesini konu alan Arkham Origins'de, Bane ve Deathstroke gibi düşmanlarla karşı karşıya geliyoruz.

        • 4

          Fahrenheit Indigo Prophecy Remastered - 3,60

          Heavy Rain, Beyond: Two Souls ve Detroit: Become Human gibi yapımlara imza atan Quantic Dream'in tüm dünyada tanınan bir oyun geliştirici olmasını sağlayan yapım Fahrenheit Indigo Prophecy'ydi. Sıradan bir cinayet vakasının ne kadar enteresan ve şaşırtıcı bir noktaya ulaşacağına tanık olduğumuz yapımda, 2'si polis olmak üzere 3 kişiyi kontrol ediyoruz. Polisiye film sevenler, bu film gibi oyunu kaçırmasın.

        • 5

          Fallout: New Vegas - 5,94 TL

          Fallout 3'ün ardından geliştirilen Fallout: New Vegas, serinin en beğenilen oyunları arasında kendine yer buldu. Başımıza gelen bir kaza sonucu Mojave Çölü'nde uyandığımız oyunda, müthiş ana ve yan hikayeler bizi bekliyor.

        • 6

          Amnesia: The Dark Descent - 4,65 TL

          Pek çok oyun severe göre korku oyunları tarihinin en unutulmaz yapımı olan Amnesia: The Dark Descent'te, hafızamızı kaybetmiş biri olarak koca bir şatoda uyanıyoruz. Hem kimliğimizi, hem de neden hafızamızı kaybettiğimizi öğrenmeye çalışırken, şatoda yalnız olmadığımız gerçeğiyle de yüzleşiyoruz.

        • 7

          Euro Truck Simulator 2 - 9,75

          Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok meraklısı bulunan Euro Truck Simulator serisinin ikinci oyununda, yine uzun yollar bizi bekliyor...

        • 8

          Dishonored - 7,24 TL

          Bir suikaste tanık olmamız ve cinayetin üzerimize atılmasıyla kendimizi aklamak için gizlilik ve aksiyon dolu bir maceyaya atıldığımız Dishonored, tüm dünyada büyük ilgi gören ve devam oyununa ilham kaynağı olan bir yapım. Üstün yetenekler, bolca gizlilik ve sürükleyici bir hikaye arıyorsanız, kaçırmayın.

        • 9

          Age of Empires II HD Edition - 6,20 TL

          Strateji oyunlarının en unutulmazlarından olan Age of Empires II, HD versiyonuyla Steam Yaz İndirimleri'nin öne çıkan yapımlarından. Günümüzde sık rastlanmayan RTS türünün en değerli örneklerinden biri olan yapım, 5 Temmuz'a kadar sadece 6,20 TL.

        • 10

          Just Cause 3 - 6,75 TL

          Aksiyon sevenlerin büyük beğeniyle oynadığı Just Cause serisi, şimdilerde 4. oyunu için gün sayarken, seriye uygun fiyatla başlangıç yapmak isteyenler için Just Cause 3 bulunmaz nimet.

        • 11

          Medieval II: Total War - 7,75 TL

          Strateji türünün en sevilen yapımlarından olan Medieval II: Total War, oyuncuları Orta Çağ dönemine götürüyor. Seçtiğiniz ülkeyi hem diplomatik arenada hem de savaş arenasında yaşatmaya çalıştığımız yapımı kaçırmayın.

        • 12

          Tomb Raider - 5,24 TL

          Serinin sıradanlaşan oynanışını baştan yaratan Rise of the Tomb Raider, adeta serinin en başarılı oyunu konumunda. Lara Croft ile atılacağımız bu yeni macerada, dev bir harita, filmlere taş çıkartan aksiyon sahneleri ve eğlenceli bir oynanış oyun severleri bekliyor.

        • 13

          Mount & Blade: Warband - 7,49 TL

          Türk yapımı olması ve son derece sürükleyici bir oynanış sunmasıyla gönlümüzde taht kuran Mount & Blade serisinin en beğenilen yapımlarından Warband, Orta Çağ döneminin atmosferini son derece başarıyla yansıttığı gibi kalabalık savaş anlarıyla da büyük beğeni topluyor...

        • 14

          Outlast - 6,20 TL

          Korku oyunu türünün unutulmazları arasına giren Outlast, bir gazetecinin görev icabı akıl hastanesine ulaşması ve orada kilitli kalmasıyla başlıyor. Outlast, türün müdavimleri için son derece başarılı bir örnek.

        • 15

          The Witcher 2 - 4,65 TL

          Üçüncü oyunuyla tüm dünyaya sesini duyuran Witcher serisinin ikinci oyunu da üçüncü gibi sürükleyici bir hikaye, müthiş bir atmosfer ve eğlenceli bir oynanış sunuyor.

        • 16

          Portal 2 - 3,20 TL

          Bulmaca tabanlı yapısıyla fenomen olan Portal, ikinci oyunuyla da ilk yapımın başarısını sürdürdü. Benzersiz bir yapım olan Portal 2, kolay kolay bırakılamayacak ve bağımlılık yapacak bir oynanış sunuyor.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa