Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Avrupa Şampiyonası Beşiktaş Kadın Voleybol, CEV Kupası, Zarechie Odintsovo - Voleybol Haberleri

        CEV Challenge Kupası Finali ikinci maçında Rusya'nın Zarechie Odintsovo takımına 3-1 yenilen Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı Avrupa ikincisi oldu.

        Rusyada yapılan ilk maçı 3-2 kaybeden Beşiktaş, Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanan rövanş karşılaşmasında rakibine karşı tutunamadı ve salondan 3-1 mağlup ayrıldı.

        Oldukça çekişmeli geçen ilk seti 23-25 kaybeden Beşiktaş ikinci seti 25-23 alarak skoru 1-1'e taşıdı. Çekişme üçüncü sette de devam etti ve Odintsovo 25-23 ile Beşiktaş'a 2-1 üstünlük sağladı. Siyah beyazlılar dördüncü seti de rakibine 19 -25 vererek karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı ve CEV Challenge Kupası'nda ikinci oldu.

        Karşılaşmayı Beşiktaş başkanı Fikret Orman ve yöneticiler ile futbolculardan Oğuzhan ve Velİ Kavlak seyretti.

        FİKRET ORMAN: "İYİ MÜCADELE ETTİK"

        Müsabaka sonu oyuncuları tebrik eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bayan voleybolcuların iyi mücadele ettiklerini, terlerinin son damlasına kadar formalarını ıslattıklarını belirterek, finale kadar geldikleri için bütün takımı tebrik ettiğini söyledi.

        ERDAL KARACAN: "GALİP SAYILIR MAĞLUP"

        Voleybol şubesi sorumlu yöneticisi Erdal Karacan da takımlarının şampiyonlar gibi mücadele ettiğini dile getirerek, final için kızlara teşekkür etti ve "Galip sayılır mağlup" ifadelerini kullandı.

        ADNAN KISTAK: "BEŞİKTAŞ BAYAN VOLEYBOLU AVRUPA'DA MARKA OLACAK"

        Siyah beyazlıların antrenörü Adnan Kıstak ise oldukça üzgün olduklarına değinerek, zor bir maç olacağını bildiklerini, iyi mücadele ettiklerini ama zaman oyundan düşmelerinin mağlubiyeti getirdiğini söyledi ve "Beşiktaş bayan voleybolunu Avrupa'da kupalar aldırıp iyi bir marka olarak bırakmayı planlıyorum" dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa