Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Ankaragücü-Gazi Üniversitesi birleşebilir! - Voleybol Haberleri

        Geçen sezonu yenilgisiz tamamlayarak 2. Lig'e çıkan ve yaptığı transferlerle birinci lig için iddialı olan sarı-lacivertliler, Gazi Üniversitesi'nin basketbol ve hentbol branşlarını kapatmasının ardından voleyboldan da çekileceği söylentileri üzerine bu takımdan oyuncu istedi. Alınan bilgiye göre, oyuncu vermeye yanaşmayan Gazi Üniversitesi'nin, Ankaragücü Kulübü ile Ankaragücü Gazi Üniversitesi adı altında birleşmek istediği, ancak Ankaragücü'nün bu birleşmeye sıcak bakmadığı öğrenildi.

        Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Gazi Üniversitesi Kulübü Başkanı Metin Aktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, basketbol ve hentbol branşlarının kendilerinden önceki yönetimde kapatıldığını ve göreve geleli henüz 15 gün olduğunu belirterek, bu branşları tekrar açmayı düşündüklerini, ancak Birinci Bayanlar Ligi'nde mücadele eden voleybol takımlarının Ankaragücü ile birleşmesinin gündeme geldiğini doğruladı.

        Ankaragücü Kulübü yöneticileri ise bu birleşmeye sıcak bakmazken, kurdukları takımla ikinci ligde tek bir sezon geçirip önümüzdeki sezon birinci ligde oynayacaklarını iddia ederek, Gazi Üniversitesi takımından oyuncu transfer etmek istediklerini, ancak bu isteklerinin geri çevrildiğini söylediler. A.A.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa