Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Tenis Federer'in en büyük ödülü! - Tenis Haberleri

        İngiltere'de geçen ay düzenlenen Wimbledon Tenis Turnuvası'nı, Amerikalı Andy Roddick ile yaptığı unutulmaz maçın ardından kazanarak, Pete Sampras'ın 14 grand slam kazanma rekorunu kıran ve tekrar ''dünya 1 numarası'' olan İsviçreli Roger, karısı Miroslava Vavrinec'in ikiz kız bebek dünyaya getirdiğini açıkladı.

        Federer, sosyal paylaşım sitesi ''Facebook''taki sayfasında, ''Sizinle paylaşmak istediğim güzel haberlerim var'' diyerek başladığı açıklamasında, ''İsviçre'de dün gece geç saatlerde Mirka ile ben ikiz bebek sahibi olduk. Kızlara Myla Rose ve Charlene Riva adlarını verdik. Bebeklerin ikisi de sağlıklı, aynı şekilde anneleri de gayet iyi durumda. Bu bizim hayatımızdaki en güzel gün'' dedi.

        İlk çocuklarını dünyaya getiren çift, 2000-Sydney Yaz Olimpiyat Oyunları'nda tanışmış, geçen Nisan ayında da evlenmişlerdi.

        Eşi 27 yaşındaki Federer gibi kendisi de eski bir tenisçi olan 31 yaşındaki Mirka Vavrinec, sakatlıklar nedeniyle aktif tenis hayatına erken nokta koymak durumunda kalmıştı. Vavrinec halen Federer'in menajerliğini yürütüyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa