Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Tenis Acar ikili: Cem İlkel ve Tuna Altuna - Tenis Haberleri

        Türk tenisinde erkeklerde yeni bir ikili doğuyor... Milli tenisçilerimiz Cem İlkel ve Tuna Altuna, Garanti Koza ana sponsorluğundaki ATP Sofya Open Turnuvası’nda çiftlerde ilk ciddi sınavını verdi.

        İkili, çok iyi mücadele etmelerine rağmen, geçen yıl İstanbul Open’da şampiyon olan Radu Albot-Dudi Sela çiftine tie-break’te yenildi.

        “Hayalim, bu gibi arenalarda oynayarak hedef büyütmek” diyen Cem İlkel, “Çiftlerde Tuna ile çocukluğumuzdan beri oynuyoruz. Birlikte devam edebiliriz” diye konuştu.

        Milli sporcu, Kıbrıs Rum Kesimi’ni deplasmanda yendikleri Davis Kupası eşleşmesiyle ilgili olarak, “Orada çok iyi karşılandık. Önümüz açık. Hedefimiz iyi puanlar alıp yükselmek” ifadelerini kullandı. Tuna Altuna ise “Sıralamada yukarı çıkmam lazım. Önümüzde alınacak çok puan var. Başarmak için çok çalışmak birinci parolam” dedi.

        REKLAM

        AGUT ÇEYREK FİNALİST

        Öte yandan Sofya Open, dün oynanan ilk tur ve ikinci tur maçlarıyla devam etti. İlk turu bay geçen 4 numaralı seri başı İspanyol raket Roberto Bautista Agut, Alman Cedrik-Marcel Stebe’yi 7-6, 6-3’le devirip çeyrek finale yükseldi.

        HABERTÜRK SPOR | MURAT AĞCA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa