Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Diğer Hentbol "İyi bir başlangıç yaptık" - Hentbol Haberleri

        Müfit Arın, siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Süper Kupa'nın sezon öncesinde kendileri için moral olduğunu belirterek, ''Başlangıçlar her zaman önemlidir. Biz de sezonun ilk ciddi sınavında kupa kazanarak, iyi bir başlangıç yaptık. Lig öncesinde güçlü bir takımı yenip, önemli bir derbiyi kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz'' dedi.

        Maçın değerlendirmesini de yapan Arın, ''Güzel bir oyun sergilemek ikinci planımızdı. Savunma ve oyun disiplininin üst seviyede olmasına daha çok dikkat ettik. Bunları da gerçekleştirerek sert savunma ve hızlı hücumlarla sonuca ulaştık. Maçın ilk anından itibaren kontrolümüzü kaybetmeyerek, camiamıza bir kupa daha hediye ettik'' ifadelerini kullandı.

        18 Eylül Cumartesi günü saat 15.30'da BJK Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynanacak Bursa Nilüfer Belediyesi maçıyla 2010-2011 sezonunu açacak siyah-beyazlıların son durumunu da değerlendiren Arın, yeni transferlerin takıma kolay uyum sağladığını ifade etti.

        Hedeflerinin her zaman şampiyonluk olduğunu söyleyen Arın, ''İki aşamalı bir lig olacak. Önce normal sezonu tamamlayacağız, ardından play off'larda mücadele edeceğiz. İlk hedefimiz ligin ilk dönemini ilk dört sıra içinde tamamlamak. Bunu başardığımız takdirde play off'larda oynayacağımız bütün maçları kazanmak için konsantre olacağız'' dedi.

        Türk sporunun önemli markalarından Trabzonspor'un da hentbol takımı kurduğunu ve bunun Türk hentbolu adına önemli bir gelişme olduğunu kaydeden Arın, kendilerini her koşulda destekleyen taraftarları bu sene de tribünlerde görmek istediklerini sözlerine ekledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa